Артур Логай та Анна Кареліна прокоментували суперфінал «Танців з зірками»: «Виступи всіх пар – це були виступи переможців, бо кожен з нас у чомусь себе точно переміг»

Танці з зірками
Артур Логай розповів про враження від перемоги у Танцях з зірками та показав кубок переможців

Переможці шоу «Танці з зірками» Артур Логай та Анна Кареліна розповіли про свій шлях до омріяного кубка та відчуття після суперфіналу.

Поділитися:

Вчора відбувся грандіозний фінал шоу «Танці з зірками», а вже сьогодні до шоу «Твій день» завітали переможці – Артур Логай та Анна Кареліна. Вони поділилися враженнями від перемоги та розповіли, як її святкували і від кого отримали привітання. А ще показали легендарний кубок «Танців з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я в шоці! Я вже готував прощальну промову", — перші емоції та перші слова Артура Логая після перемоги на "Танцях з зірками" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Про суперфінал Артур Логай висловився так:

«Виступи всіх пар – це були виступи переможців, бо кожен з нас в чомусь для себе точно переміг».

Дивіться оголошення переможців шоу "Танці з зірками":

Нагадаємо, до суперфіналу «Танців з зірками» потрапило 3 пари: Артур Логай та Анна Кареліна, Костянтин Войтенок та Роксоляна Маланчук, Ольга Харлан та Дмитро Дікусар. Хто ж посів 2 та 3 місце? Дивіться тут.

Про свою перемогу Артур Логай розповідає:

«Я бачу кубок, але ще не усвідомлюю цього. У мене все було, як в тумані вчора».

А Анна Кареліна додає:

«У день фіналу мені стало так сумно, тому що все закінчується. Це наша спільна з Артуром перемога, я без нього не зробила би такого, що ми робили в парі. Це мій кращий партнер».

Дивіться контемп, який Артур і Аня виконали у фіналі "Танців з зірками":

Артур Логай зізнався – учасники шоу святкували закінчення проєкту сьогодні до 7-8 ранку. Артур та Аня отримували привітання з перемогою від більшості учасників цього сезону, зокрема і від головного конкурента Костянтина Войтенка, який у підсумку посів 3 місце. Про це Артур розповідає:

«Войтенко привітав, сказав «вітаю». Але якогось більш розгорнутого спілкування у нас не сталося».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Відчуваю полегшення», – Костянтин Войтенко прокоментував третє місце у фіналі шоу «Танці зі зірками» (ЕКСКЛЮЗИВ)

Артур та Аня поділилися історіями про курйози у фіналі «Танців з зірками». Наприклад, розповіли про те, що під час виконання фрістайлу у Ані не відчепилася в потрібний момент спідниця, і їй довелося зняти її самій. Дивіться цей фантастичний фрістайл у виконанні Логая та Кареліної:

Вчора у прямому ефірі Анна Кареліна відкрила подарунок від сім’ї Логаїв – ювелірну прикрасу у формі зірки. Сьогодні вона показала, що вже встигла повісити її на свій браслет. Артур сказав:

«Це було завдання мого старшого сина Германа, а подарунок – цілісно від нашої сім’ї».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кареліна в прямому ефірі суперфіналу «Танців з зірками» відкрила подарунок-сюрприз від Артура Логая: «Це тобі нагадування, що ти справжня зірка»

Аня передала привіт Герману, який, за зізнанням Артура, в неї закоханий. Та сказала, що чекає його на репетиції. Можна припустити, що Анна Кареліна буде тепер давати уроки танців старшому сину Артура Логая. Дивіться дуже ніжний і чуттєвий танець за участі синів та дружини Артура Логая:

Чи буде Анна Кареліна брати участь у наступному сезоні «Танців з зірками»? Вона не заперечила такої ймовірності, а Артур Логай пожартував, що буде особисто обирати для неї зіркових партнерів. Він навіть зауважив, що ведучий «Твого дня» Тімур Мірошниченко «підійде, бо у нього добрі очі». Чи означає це, що Тімур буде брати участь у наступному сезоні «Танців з зірками»? Цю інтригу поки не розкрито.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Мені здається, що Юрі Горбунову час і самому взяти участь у «Танцях з зірками», – ведучий Тімур Мірошниченко

Нагадаємо, вчора стали відомі імена зіркових тренерів шоу "Голос країни-12". Новий сезон «Голосу країни» пройде під слоганом «Так звучить твоя країна». Творці шоу шукатимуть справжній голос нації, тих самих людей, які живуть поруч з нами та про талант яких має дізнатись вся країна. Про дату прем’єри сезону стане відомо незабаром.

Про це Артур Логай сказав:

«Дуже круто, що «Голос країни» знову запускається. Я вважаю, що тренерський склад у цьому сезоні дуже сильний. Якби я брав участь у цьому шоу, то хотів би бути в команді або Святослава Вакарчука, або Потапа».

Дивіться повну розмову у "Твоєму дні" з переможцями "Танців з зірками" Артуром Логаєм та Анною Кареліною: 

Новини по темі