Коли в Україні припиняться грози й повернеться спека: прогноз синоптиків

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Після дощів повернеться спека: коли Україну покине циклон
freepik.com

Коли Україну покине циклон — розказали синоптики.

Поділитися:

Україну ніяк не покине циклон, погода змінюється щодня. Доки триватимуть перепади дощів і спеки? Прогноз синоптиків у "Сніданку з 1+1".

На Іллі в Україну прийшли дощі. На Сході України температура буде +29 і будуть сильні дощі з грозами. Також дощитиме на Півдні, температура досягатиме 28-29 градусів. Ясна та суха погода буде на Заході України: вдень буде сонячно, невелика хмарність, 28 тепла. Найспекотніше буде на Закарпатті: +32. На Півночі України будуть циклони: синоптики обіцяють дощі з грозами й +28. У Центрі України буде +27 та опади. У Києві небо похмуре, однак має бути сонце. Після обіду очікується дощ, температура буде не більшою за 27 градусів тепла. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вижити у спеку: що краще їсти та пити, як організувати сон, спорт та роботу

Як зазначає синоптик Наталія Діденко, дощі нікуди не подінуться, однак до кінця тижня в Україну повернеться спекотна погода. Вже у вихідні в Україні встановиться сонячна погода практично без опадів:

"Хоча дощі ще побудуть, проте низький атмосферний тиск поступово підростає, щоб в другій половині тижня світити сонцем та наповнювати літньою спекою".

Більше про погоду на сьогодні дивіться у відео "Сніданку з 1+1":

Новини по темі