Кореспондентка "Сніданку з 1+1" Наталка Щука прокоментувала, як шукала хлопця, який не помітив Анджеліну Джолі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Кореспондентка Сніданку з 1+1 Наталка Щука про те, як шукала хлопця, який не помітив Анджеліну Джолі

Спецкор "Сніданку з 1+1" Наталка Щука розповіла, як шукала хлопця, що не помітив поруч Анджеліну Джолі і через це став популярним в соцмережах.

Поділитися:

Підліток зі Львова "прокинувся" знаменитим після того, як у мережі з'явилося відео візити голівудської зірки, актриси Анджеліну Джолі, до однієї з кав'ярень міста Лева. Відвідувачка знімала зірку на мобільний, і у кадр потрапив хлопчина, який абсолютно не зреагував на присутність кінозірки світового рівня. Ситуація стала приводом для десятків мемів у соцмережах і обличчя хлопця стало вмить відомим. Спеціальна кореспондентка "Сніданку з 1+1" Наталка Щука блискавично віднайшла героя та у сюжеті "Сніданку з 1+1" розповіла, хто він та що таке цікаве дивився в телефоні.



Для сайту 1+1 Наталка Щука ексклюзивно розповіла, як вона шукала хлопця та про свої враження від знайомства з ним: 

"Всі засипали мене питаннями, як я його знайшла: і колеги, і знайомі. Я не розкажу, тому що це моя професійна журналістська таємниця (посміхається). Але розповім про це обов’язково моїм студентам в «Медіашколі» після перемоги у мирному житті. Я вірю, що це скоро станеться. На своїх лекціях я обов’язково зроблю цю історію кейсом: як шукати людину, про яку не має жодних даних, є лише фото і відомості про те, де ця людина проживає".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудську зірку Анджеліну Джолі помітили у львівській кав'ярні (відео)

Наталка Щука

Наталка розказала, як організувала зйомку сюжету і як хлопець поставився до цієї ідеї:

"Я знайшла Юліка вночі. Вночі взяла квитки на потяг до Львова, розбудила телефонним дзвінком оператора Андрія Медведєва зі словами «о 7 годині ранку я чекаю тебе на вокзалі». Ми попереджали Юліка, що на зйомку піде мінімум година часу. Юлік хоче стати тревел-ведучим, йому був цікавий процес зйомок і він вже зазначив, що попри стереотипи «це так важко – ці зйомки».

Журналістка прокоментувала реакцію людей на відео з Анджеліною Джолі з Юліком у кадрі та розповіла про свої враження від спілкування з ним:

"Мене дуже обурили коментарі під відео з Джолі та Юліком. Зокрема люди писали про те, який він недалекоглядний, що він начебто втратив єдину можливість в житті, що дітям сучасним байдуже на все і вони «втикають» тільки в телефон. Але той, хто побачить сюжет, так думати не буде, бо Юлік - дуже інтелігентна, розумна та вихована дитина. Ми дуже захоплені ним: тим, як він говорить, як він мислить, який він вихований, скромний та прекрасний хлопчик. Мені дуже шкода, що є такі коментарі.

Щодо ситуції загалом, хочу сказати, що, по-перше, ми маємо дякувати Анджеліні Джолі за її візит до Львова, бо вона дійсно допомагає цим Україні. По-друге, хочу відзначити, що Юлік приємно вражений від уваги, його не ображають жарти та меми про нього, він настільки розумна дитина, що сприймає це по-філософськи та з сарказмом до себе. І це лише в 14 років. Я пишаюся тим, що познайомилася з цим хлопцем, бо він заслуговує уваги, він справжній патріот і дуже класна людина. Я рада, що обставини складися так, що ми з ним познайомилися".

Наталка Щука

Зазначимо, що кореспондентка "Сніданку з 1+1" Наталка Щука наразі працює також над авторським проєктом "Коли стіни зникають", прем'єра якого відбулася 15 квітня.

Фото: Наталка Щука

Новини по темі