Людмила Барбір вразила розкішною сукнею із розрізом на урочистій події

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Людмила Барбір вразила розкішним образом на спортивній події

Ведуча Сніданку з 1+1 стала почесним гостем премії «Спортивний Оскар».

Поділитися:

30 березня на головній спортивній арені України НСК «Олімпійський» відбулася ХІІІ Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року 2018», організаторами якої виступають Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України.

Почесною гостею спортивної події стала телеведуча Сніданку з 1+1 Людмила Барбір. Разом з відомим українським поетом, драматургом Юрієм Рибчинським Барбір вийшла на сцену, щоб вручити нагороду в номінації «Найкращий тренер року».

Переможцем у цій категорії став головний тренер збірної України з фристайлу Енвер Аблаєв - за підготовку Олімпійського чемпіона і Спортсмена року Олександра Абраменка.

Його підопічний Олександр виборов золото ХХІІІ зимових Олімпійських ігор з лижної акробатики у Південній Кореї того року, випередивши представників збірної Китаю та олімпійського спортсмена з Росії. Енвер Аблаєв український спортсмен кримськотатарського походження, переможець Кубка світу з фристайлу, головний тренер збірної України з фристайлу, майстер спорту міжнародного класу.

За словами Барбір, вона була здивована, коли організатори запросили її на премію у якості людини, яка має нагороджувати найкращого тренера України.

«Це для мене було цілковитою несподіванкою. Я спочатку не могла зрозуміти: «До чого я до цієї премії, і чому мене запрошують». Потім мені колеги сказали «Це, можливо, через те, що ти займаєшся бойовим мистецтвом, в тебе є досягнення, чорний пояс з айкідзюцу», - розповіла Людмила за лаштунками.

Для святкової події Людмила Барбір обрала вишуканий образ. Зірка вбралася у блискучу вечірню сукню із глибоким розрізом та анімалістичним принтом бренду Dafna May. Доповнили лук ведучої стильний клатч, масивні сережки й білі босоніжки на високих підборах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір зустрічає весну в новому яскравому образі

Нагороду спортсменам Барбір вручала вперше і це, як зазначила сама телеведуча Сніданку з 1+1, було для неї величезною честю.

«Мене дуже потішило, що цей захід відбувався на рівні інших церемоній нагороджень – музичних та кінопремій, а також, що в нашій країні спорт ціниться. І, звісно, хочеться, щоб з кожним роком наші спортсмени досягали нових світових висот. Їм потрібна наша підтримка і визнання. Наш Сніданок з 1+1 завжди пильно стежить за перемогами спортсменів. Ми розповідаємо нашим глядачам про їх досягнення та історії життя. Багато, хто із спортсменів казав, що вони зірками є за кордоном, їх там впізнають на вулиці, з ними фотографуються, а коли вони повертаються в Україну їх майже ніхто не впізнає і це надзвичайно прикро. Спорт має стати дуже важливим і популярним в Україні, не тільки шоу-бізнес. Мені здається, що всі ми маємо більше захоплюватися спортом, стежити за світовими турнірами і змаганнями, різними його видами, вчити про це на уроках фізкультури в школах, у нас зростають круті спортивні герої», - поділилась своїми враженнями Людмила Барбір.

Лауреатів ХІІІ Всеукраїнської церемонії «Герої спортивного року 2018» вітали президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, міський голова Києва, віце-президент НОК Віталій Кличко.

На червоній доріжці можна було зустріти Лілію Подкопаєву, Діану Дорожкіну, Олександра Абраменко, Олега Верняева, Жана Беленюка, Олександра Шовковського, Юрія Рибчинського, Tayanna та багато інших.

Зазначимо, що номінацій було 10 – «Найкращий спортсмен року», «Найкраща спортсменка року», «Найкращий тренер року», Видатне досягнення року», «Сенсація року», «Найкраща команда року (збірна)», «Олімпійська надія України», «Сильні духом (паралімпійські види спорту)», «Спортивна слава України», «Разом з олімпійцями (неолімпійські види спорту)».

Нагадуємо, що Людмила Барбір - перша телеведуча, яка отримала чорний пояс із бойового мистецтва айкі-дзюцу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір зачарувала стрункими ніжками в міні-сукні (фото)

Новини по темі