У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом соковитого м’ясного рулету, який легко можна приготувати вдома.

Зовсім скоро закінчиться Великий Піст і на святковому столі з’являться традиційні м’ясні трави.

До Великоднього столу пропонуємо вам приготувати смачну оригінальну страву, якою можна поласувати у колі родини.

МЯСНИЙ РУЛЕТ: ІНГРЕДІЄНТИ

Свинина - 1 кг

Черемша - 50 г

Кріп - 50 г

Твердий сир - 50 г

Зелена цибуля - 50 г

Волоський горіх - 70 г

Вершкове масло - 30 г

Спеції за смаком.

МЯСНИЙ РУЛЕТ: ПРИГОТУВАННЯ
1. М'ясо відбити та натерти улюбленими спеціями

Для приготування цієї страви дуже важливим є вибір м’яса. Це має бути черевина, - зазначає Руслан Сенічкін.

2. Зелену цибулю, кріп та черемшу дрібно нашаткувати. Вкинути їх в окрему миску. 

3. Горіхи підсмажити та подрібнити. Додати до зелені.

4. Сир натерти на терці та також вкинути у суміш. Усе ретельно перемішати.

Щоб начинка гарно намащувалася додайте у суміш трохи рослинної олії, - підказує телеведучий.

5. Викласти готову начинку на м'ясо.

6. Обережно загорнути м'ясо в рулет начинкою всередину. Усе перев’язати ниткою.

7. Рулет обсмажити на пательні з усіх боків до появи золотавої скоринки на розігрітій пательні з рослинною олією та вершковим маслом.

8. Після цього перекласти рулет на деко з фольгою та поставати запікатися при температурі 190 градусів впродовж 90 хвилин.   

Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом запеченої в беконі курки.