М'ясний рулет із зеленню та горіхами до Великодніх свят від Руслана Сенічкіна
Соковита страва з оригінальною начинкою за рецептом телеведучого.
У програмі «Сніданок з 1+1» телеведучий Руслан Сенічкін поділився рецептом соковитого м’ясного рулету, який легко можна приготувати вдома.
Зовсім скоро закінчиться Великий Піст і на святковому столі з’являться традиційні м’ясні трави.
До Великоднього столу пропонуємо вам приготувати смачну оригінальну страву, якою можна поласувати у колі родини.
МЯСНИЙ РУЛЕТ: ІНГРЕДІЄНТИ
Свинина - 1 кг
Черемша - 50 г
Кріп - 50 г
Твердий сир - 50 г
Зелена цибуля - 50 г
Волоський горіх - 70 г
Вершкове масло - 30 г
Спеції за смаком.
МЯСНИЙ РУЛЕТ: ПРИГОТУВАННЯ
1. М'ясо відбити та натерти улюбленими спеціями
Для приготування цієї страви дуже важливим є вибір м’яса. Це має бути черевина, - зазначає Руслан Сенічкін.
2. Зелену цибулю, кріп та черемшу дрібно нашаткувати. Вкинути їх в окрему миску.
3. Горіхи підсмажити та подрібнити. Додати до зелені.
4. Сир натерти на терці та також вкинути у суміш. Усе ретельно перемішати.
Щоб начинка гарно намащувалася додайте у суміш трохи рослинної олії, - підказує телеведучий.
5. Викласти готову начинку на м'ясо.
6. Обережно загорнути м'ясо в рулет начинкою всередину. Усе перев’язати ниткою.
7. Рулет обсмажити на пательні з усіх боків до появи золотавої скоринки на розігрітій пательні з рослинною олією та вершковим маслом.
8. Після цього перекласти рулет на деко з фольгою та поставати запікатися при температурі 190 градусів впродовж 90 хвилин.
Нагадаємо, не так давно Руслан Сенічкін поділився оригінальним рецептом запеченої в беконі курки.