Оригінальний рецепт запеченої в беконі курки від Руслана Сенічкіна
Народний шеф-кухар розповів, як приготувати соковиту курку, запечену в беконі.
Сезонний суп з гарбуза та каррі: Рецепти Едуарда НасироваРуслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1», поділився рецептом приготування курячого філе у беконі. Експерт розповів, як швидко та просто можна перетворити доступну курячу грудку на вишукану ресторанну страву, якою ви неодмінно здивуєте своїх друзів.
КУРКА В БЕКОНІ: Інгредієнти
Філе – 3 шт.
Бекон – 400 г.
Перець чилі – 2 шт.
Часник – 3 зубки
Томат чері – 6 шт.
Оливкова олія, зелень та спеції за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі рулетики з куркою від Руслана Сенічкіна
ЯК ПРИГОТУВАТИ КУРЯЧІ ГРУДКИ В БЕКОНІ
1. Замаринуйте м’ясо у спеціях.
Використовуйте свіже м’ясо, а не заморожене – так страва вийде більш м’якою та ніжною, – радить Руслан Сенічкін.
2. Загорніть куріче філе у бекон та покладіть на деко, устелене фольгою.
Куряче філе треба готувати повільно, щоб не пересушити. Бекон збереже соковитість м’яса та надасть приємного копченого аромату, – переконує кухар.
3. Розріжте помідори чері, перець чилі та зубчики часнику навпіл. Розкладіть овочі та гілочки чебрецю на фольгу поруч з м’ясом.
4. Зробіть бортики з фольги та збризніть м’ясо невеликою кількістю олії.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів
5. Поставте страву запікатися у духовку, розігріту до 200 градусів на 20-25 хвилин.
Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як приготувати сезонний суп з гарбуза та каррі.