Сезонний суп з гарбуза та каррі: Рецепти Едуарда НасироваРуслан Сенічкін, ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1», поділився рецептом приготування курячого філе у беконі. Експерт розповів, як швид​ко та просто можна перетворити доступну курячу грудку на вишукану ресторанну страву, якою ви неодмінно здивуєте своїх друзів.

КУРКА В БЕКОНІ: Інгредієнти

Філе – 3 шт.

Бекон – 400 г.

Перець чилі – 2 шт.

Часник – 3 зубки

Томат чері – 6 шт.

Оливкова олія, зелень та спеції за смаком

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидкі рулетики з куркою від Руслана Сенічкіна

ЯК ПРИГОТУВАТИ КУРЯЧІ ГРУДКИ В БЕКОНІ

1. Замаринуйте м’ясо у спеціях.

Використовуйте свіже м’ясо, а не заморожене  – так страва вийде більш м’якою та ніжною, – радить Руслан Сенічкін.

2. Загорніть куріче філе у бекон та покладіть на деко, устелене фольгою.

Куряче філе треба готувати повільно, щоб не пересушити. Бекон збереже соковитість м’яса та надасть приємного копченого аромату, – переконує кухар.

3. Розріжте помідори чері, перець чилі  та зубчики часнику навпіл. Розкладіть овочі та гілочки чебрецю на фольгу поруч з м’ясом. 

4. Зробіть бортики з фольги та збризніть м’ясо невеликою кількістю олії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати олію без канцерогенів

5. Поставте страву запікатися у духовку, розігріту до 200 градусів на 20-25 хвилин.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, як приготувати сезонний суп з гарбуза та каррі