Про першу зустріч з сином, ночівлю у костюмерній та як пережити стрес - Людмила Барбір поділилася подробицями життя в умовах війни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Про першу зустріч з сином, ночівлю у костюмерній та як пережити стрес - Людмила Барбір поділилася подробицями життя в умовах війни

"Розлуку переживали болісно, але тримався стійко, мужньо та по-дорослому", — Людмила Барбір розповіла про зустріч з сином.

Поділитися:

Телеведуча 1+1 Людмила Барбір в ексклюзивному інтерв'ю виданню Телегід розповіла про перші дні війни та розлуку з сином, як змінилася робота у "Сніданку з 1+1" та колеги, як долає стрес та поділилася своїми б’юті порадами під час війни.

Людмила Барбір

На обкладинці свіжого номеру журналу ведуча постала у стриманому образі — костюмі-трійці рожевого кольору та підібраним волоссям. 

Людмила Барбір розповіла, що перші два місяці війни жила на каналі і у друзів, адже повертатися додому було небезпечно. Декілька разів ночувала у костюмерній, адже там можна було виконати правило двох стін, і в укритті. А спальник телеведучої досі лежить на каналі. 

Людмила Барбір

Тільки через два місяці з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Людмилі вдалося побачитися з сином, якого у перший день війни разом з кішкою Мусею відвезла до мами у Карпати. І хоча розлуку переживали болісно, Тарас тримався стійко, мужньо та по-дорослому.

“Коли запитала сина про війну, він відповів, що в нас уже 8 років іде війна”, — розповіла Людмила Барбір. А коли зустрілися - щастю не було меж. “Тарас запропонував самостійно приготувати мені щось смачненьке. Цілий день тільки вдвох дивилися мультики. Для нього було дуже важливо провести день разом, у компанії один одного”.

Чоловік Людмили з перших днів війни був у силах територіальної оборони, а зараз в ССО ЗСУ. 

Знана своїм активним способом життя та б’юті порадами підписникам Людмила Барбір зізналася, що перші півтора місяці теми б’юті та спорту не було у її житті і тільки зараз прийшло усвідомлення, що ці буденні ритуали потрібно повертати як запоруку ефективності на роботі.

“Якщо є можливість і віконечко, яке ви можете присвятит собі — це важливо робити. Це про те, що життя триває і наперекір усьому ми все встигнемо, зможемо, все переживемо. Будемо сильні у всьому у кожному дні. Потрібно жити далі з вірою у перемогу”. 

Барбір Людмила

Зараз весь свій час телеведуча присвячує роботі. Розповідає, коли в ефір повернувся Сніданок з 1+1 (зараз мовить на телеканалі ТЕТ і 2+2, на ютубі програми, на офіційних сторінках ведучих у фейсбуці, в інстраграмі) — стався ковток свіжого повітря.

“Не брала вихідних аби працювати — це рятувало, навіть втоми не відчувала”.

Телеведуча Людмила Барбір зізналася — встигла перепрацювати майже з усіма ведучими і це шалений досвід. 

Людмила Барбір

Людмила Барбір розповіла про свою мрію:

“Мрію бачити багато щасливих усміхнених людей навколо, почати розбудовувати нашу прекрасну країну. Нову, сучасну, прогресивну. Перемога за нами, майбутнє — за нами і воно буде щасливим”. 

Новини по темі