Мода 2017: Як приховати недоліки фігури за допомогою кардигану

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Українська дизайнерка розповіла, як обрати та з чим поєднувати кардиган.

Поділитися:

3 причини, чому жінкам варто носити асиметричний одягУ програмі «Сніданок з 1+1» дизайнер і керівник одного з українських брендів Тетяна Абрамова розповіла, які кардигани зараз в моді та з чим їх можна поєднувати.

Читайте також: Весна-літо 2017: Які кольори модні в цьому сезоні.

Першочергово кардиган був суто чоловічим одягом. Проте завдяки Коко Шанель цей предмет гардеробу увійшов і в жіночу моду.

Зараз кардигани стали одними із найуніверсальніших речей. Його можна носити цілий рік.: така річ прекрасно зігріватиме взимку і буде чудовою альтернативою верхнього одягу у міжсезоння.

Існує безліч варіацій кардиганів: довгі, короткі, в’язані та трикотажні. Секрет його успіху – простий: він дозволяє створювати нові образи без додаткових витрат, достатньо лише скомбінувати речі, які вже є у гардеробі.

Кардигани також можна одягати як верхній одяг. Це можу бути як плащ чи легке весняне пальто, - переконує Тетяна Абрамова.

Читайте також: Мода 2017: Як обирати світшот залежно від типу фігури.

КУДИ МОЖНА ОДЯГАТИ КАРДИГАН

Стилісти радять підбирати нейтральні кольори кардиганів, які легко можна буде міксувати з різними речами. Такі варіанти будуть доречними для роботи в офісі.

А ось для вечірки чи прогулянки можна також обрати більш яскравий варіант цього одягу.

Читайте також: Як правильно підбирати одяг залежно від віку й типу фігури.

ЯК ПРАВИЛЬНО НОСИТИ КАРДИГАН

Завдяки своїй фактурі кардиган можна носити жінкам з будь-якою фігурою та зростом, до того ж він допомагає приховати недоліки. Головне – правильно підібрати його фасон.

Високим і худим дівчатам можна носити кардигани будь-якої довжини та з будь-якого матеріалу. Вони візуально нададуть об’єм у потрібних місцях.

Якщо ж дівчина невисока і має пишні форми, то  варто надавати перевагу кардиганам до коліна з прямим силуетом. 

Таким жінкам можна носити асиметричні кардигани та доповнювати образ поясом. Якщо кардиган пов’язати тоненьким ремінцем візуально талія буде на два розміри менша, - говорить модний експерт.

Для молодих дівчат підійде безрозмірний, ніби чоловічий кардиган. Такий можна поєднувати з аксесуаром чокером на шиї.

Для жінок старшого віку краще обирати більш класичні варіанти прямого крою.

Нагадаємо, не так давно експерт розповів про модні сумки, які потрібно мати весною 2017.

Новини по темі