Модель світового рівня, українець Лев Улесов став військовим медиком територіальної оборони: подробиці у «Сніданку. Онлайн»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

21-річний Лев Улесов з Броварів, який підкорював світові модельні подіуми, з перших днів війни повернувся до України та став військовим медиком.

Поділитися:

Лев Улесов, модель світового рівня, повернувся до України з перших днів війни з росією та вступив до лав територіальної оборони. Подробиці дізнавалися у "Сніданку. Онлайн".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Написав нову пісню, щоб зібрати кошти на бронежилети військовим: у «Сніданку.Онлайн» Влад Дарвін розповів про свою діяльність під час війни

21-річний Лев Улесов родом з Броварів. За освітою він психолог, але проявив себе у світі моди: брав участь у фотосесіях та показах таких всесвітньо відомих брендів, як Prada, HUGO BOSS, Dolce & Gabbana, Lacoste, Givenchy.

Лев УлесовФОТО: Instagram/kapamelb

Коли росія напала на Україну, Лев не задумуючись повернувся до України, щоб боронити рідну землю. Про це своє рішення та подальші події Лев Улесов розповідає спеціально для "Сніданку. Онлайн":

"Я просто знав, що маю це зробити. 25 лютого ми пішли з батьком до військкомату. Його одразу мобілізували до ЗСУ та відправили у військову частину, а мене направили у територіальну оборону міста".

Наразі Лев – військовий медик в територіальній обороні з позивним Мауглі (через свою веселу вдачу та зачіску). І хоча за фаховм він психолог, швидко навчився надавати першу домедичну допомогу.

Лев УлесовФОТО: Instagram/kapamelb

Улесов не лише надає першу допомогу пораненим, а й евакуює їх з поля бою на власному автомобілі. А ще Лев з посмішкою додає:

"Я ж психолог, тому працюю і з психологічним фоном своїх бійців, заряджаю їх позитивом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер фільму про Джеймса Бонда Кері Фукунага перебуває в Україні: спілкується з біженцями, волонтерами та співпрацює з гуманітарною продовольчою місією

У день, коли Україна переможе, Лев хоче випити пива та сходити в баню, а ще після війни мріє завершити модельну кар'єру та відкрити власну справу. Улесов напівжартома зізнається:

"Хочу відкрити бар з дуже смачним пивом, більярдом. Вже зараз набиваю собі клієнтуру серед бійців".

Сюжети та коментарі експертів на найактуальніші теми сьогодення, а також включення відомих людей дивіться щодня з 09:00 до 12:00 у "Сніданку.Онлайн": на Ютуб-каналі програми та на телеканалах ТЕТ і 2+2 на ТБ.

Новини по темі