Написав нову пісню, щоб зібрати кошти на бронежилети військовим: у «Сніданку.Онлайн» Влад Дарвін розповів про свою діяльність під час війни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Написав нову пісню, щоб зібрати кошти на бронежилети військовим: у «Сніданку.Онлайн» Влад Дарвін розповів про свою діяльність під час війни

Вперше у «Сніданку.Онлайн» з моменту війни наживо відбулась презентації пісні.

Поділитися:

Улюблене шоу українських глядачів «Сніданок. Онлайн» щодня з 9:00 до 12:00 в ефірі телеканалів ТЕТ та 2+2 та у прямому ефірі на YouTube продовжує надавати оперативні новини про ситуацію в Україні та підтримувати наших земляків під час війни.

Вперше у «Сніданку.Онлайн» з моменту війни наживо відбулась презентації пісні. До студії завітав український співак та автор Влад Дарвін. Він розповів, що наразі, окрім музичного фронту, працює волонтером і допомагає зібрати кошти на допомогу нашим захисникам. Співак у перший день війни вирішив залишитись у Києві та бути зі своїм містом до кінця.

До студії він завітав з прем’єрою нової пісні «З Україною разом!», яка націлена привернути увагу до певної задачі. За його словами, зараз музиканти мають увіковічити пам'ять людей, які вирішили взяти в руки зброю та піти захищати Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«У часи боротьби за збереження генетичного коду нації культура потребує особливої підтримки» – Артем Пивоваров та Лілу45 презентували спільну роботу «Радісно/Страшно»

«Я б не прийшов до вас з прем’єрою просто так. У мене є з цією піснею місія – я хочу звернути увагу на питання захисту наших військових. Ви знаєте, бронежилетів не вистачає, коли хлопці потрапляють під обстріли, потім ці бронежилети вже не придатні до користування. І вони не можуть працювати, я прошу шукати організацію Ukraine Alive 2022 і підтримати нашу ініціативу. Всі кошти, які будуть зібрані, підуть на закупівлю бронежилетів», – зазначив співак.

Щодня на глядачів «Сніданку. Онлайн» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України. Не пропустіть щодня проєкт з  09:00 до 12:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі