Мода 2017: В'яжемо стильний шарф без спиць

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Експерт розповіла, як створити стильний та теплий шарф своїми руками всього за годину.

Поділитися:

Поради стиліста: Як носити літній одяг взимкуЕксперт із в'язання Ганна Мазурчук у студії програми «Сніданок з 1+1» поділилася секретами рукоділля та розповіла, як швидко зв'язати модний шарф.

За словами експерта, жінки, які люблять рукоділля, можуть значно заощадити кошти, віддаючи перевагу самостійно зв'язаним речам. Декілька мотків ниток та спиці обійдуться вдвічі дешевше, ніж дороговартісний одяг із магазинів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як «скинути» 5 кілограм за допомогою в'язаних речей.

Окрім того, в'язання корисне не лише для сімейного бюджету, а й для психологічного стану. Людина розслабляється та переосмислює негативні емоції завдяки рукоділлю. 

В'язання – дуже корисна річ, яка покращує пам'ять, увагу та мислення. Під час в'язання людина розпочинає дихати правильно – глибоко вдихати та довго видихати, – розповіла психолог Наталя Підлісна.

Що повинно бути у шафі кожної жінкиЯК ЗВ'ЯЗАТИ ШАРФ БЕЗ СПИЦЬ

Наймодніші в'язані речі можна створити і без використання спиць. Для цього необхідно придбати товсті нитки, а в'язати ви будете своїми руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати стильні та теплі рукавички.

Використовуючи таку техніку, новачок зв'яже снуд за годину, а професіонал всього за 20 хвилин, – переконує експерт.

ЯК НАВЧИТИСЯ В'ЯЗАТИ

Колись, аби навчитися в'язати треба було шукати відповідні журнали, книги чи набридати бабусі. Нині в інтернеті є величезні можливості для навчання. Часто Youtube-блогери популярно розказують покрокову інструкції.

Читайте також: 3 модні шарфи, які треба носити в цьому сезоні.

ЯК ОБРАТИ НИТКИ ТА СПИЦІ

Сьогодні асортимент ниток та спиць приємно дивує. Можна обрати на будь-який смак і гаманець. Головне розуміти, якою технікою ви збираєтеся в'язати виріб, аби вдало підібрати нитки, а до них – спиці.

Зазвичай на нитках виробник вказує, які спиці варто застосувати до таких ниток, – каже експерт.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, які 7 речей повинні бути у зимовому гардеробі кожної дівчини.

Новини по темі