«Молода кров»: Тіна Кароль розповіла про україномовний альбом дуетів до 30-річчя незалежності України

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Проект Молода кров від Тіни Кароль та молодих перспективних виконавців
Instagram/tina_karol

Співачка Тіна Кароль у студії «Сніданку з 1+1» сьогодні розповіла про спільний проєкт з молодими перспективними виконавцями – україномовний альбом «Молода кров».

Поділитися:

Проєкт «Молода кров» – це спільний україномовний альбом Тіни Кароль та 7-ми молодих перспективних виконавців. Про цей проєкт, який приурочено до 30-річчя незалежності України, співачка прийшла сьогодні розповісти у «Сніданок з 1+1» разом з міністром культури та інформаційної політики Олександром Ткаченком. Адже проєкт підтримує Міністерство культури та інформаційної політики України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль представила новий кліп на пісню «Красиво»: співачка звабливо танцює у ліфті на роликах

Тіна Кароль говорить про «Молоду кров»:

У мене було декілька українських пісень, і я подумала: чому я буду знову співати одна? Треба краще «підпушити» когось із молодих та талановитих, показати їх багатомільйонній аудиторії. Я почула, що в цих піснях звучать саме ці голоси.

Тіна Кароль зізналася – реалізувала проєкт майже повністю власним коштом. І дуже сподівається, що це лише початок, і буде «Молода кров» друга, третя, четверта частини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча про самопочуття після пологів, ім’я для сина, ексклюзиви на «Вечорі прем’єр» та новий сезон «Світського життя»

Олександр Ткаченко зазначив:

Мені завжди приємно підтримувати такі ініціативи. Просування молодих талантів – це знакова тема, особливо напередодні 30-річчя України.

Тіна Кароль додала:

Слухайте альбом на всіх стримінгових майданчиках і підтримуйте українське, молодь, давайте об’єднуватися, будемо цілісними.

На відеозв’язку з ведучими «Сніданку з 1+1» сьогодні також були учасники проєкту «Молода кров», артисти нової формації, як їх у своїх соцмережах назвала Тіна Кароль. Це WELLBOY, L A T E X F A U N A, Юра Самовілов, Ivan NAVI, ALINA PASH, KAZKA та NIKITA LOMAKIN.

Новини по темі