Тіна Кароль представила новий кліп на пісню «Красиво»: співачка звабливо танцює у ліфті на роликах

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Новий кліп Тіни Кароль «Красиво»: приголомшливі танці на роликах (дивитися онлайн)
соцмережі/Тіна Кароль

Тіна Кароль вразила неймовірним кліпом на пісню «Красиво»: співачка запалює в ліфті на туфлях-роликах.

Поділитися:

Сюжет кліпу «Красиво» розгортається в ліфті. Тіна Кароль заходить в нього в строгому діловому костюмі, але як тільки ліфт розпочинає рух вгору, починає танцювати, зриваючи з себе одяг. Танці стають все палкішими, і ліфт підвисає між поверхами в невагомості. На своїй сторінці в соцмережах Тіна Кароль пояснює символізм сюжету:

Рух ліфта символізує підйом наших почуттів, коли ми сліпо закохуємося. Пісня «Красиво» — це ода сміливій дівчині, яка любить тільки тому, що такий її вибір.

тіна кароль

Окремо варто відзначити пристрасні танці Тіни Кароль на ... туфлях-роликах! Хореографом-постановником кліпу виступила Марина Кущова, яка раніше працювала над кліпами «Скандал», «Хороший хлопець» і лайв шоу «Красиво». Марина Кущова розповіла про те, що ідею вдалося реалізувати тільки завдяки трудоголізму співачки:

Є багато варіацій «танців на роликах», але такого, що робить Тіна — ще не було! Туфлі на високих підборах закріплені на платформі роликів, що робить хореографію складною для виконання, і дуже сексуальною для сприйняття. Така техніка танцю була втілена виключно завдяки перфекціонізму Тіни!

Тіна Кароль кліп Красиво

За словами співачки, їй та команді дуже хотілося додати сюрреалізму у звичайному просторі. Свій кліп Тіна Кароль схарактеризувала, як такий собі челенж: заходьте в ліфт, танцюйте, знімайте відео.

Тіна Кароль новий кліп

Цікаво, що танці в ліфті мали несподіваний ефект — напад клаустрофобії. Цей факт так налякав співачку, що тепер вона навіть забороняє своїй команді перед концертом їхати ліфтом.

Тіна Кароль кліп на роліках

Відзначимо, що пісня «Красиво» є заголовним треком нового однойменного альбому Тіни Кароль. Ось що сама співачка розповіла про зйомки нового відео у ефірі "Сніданок з 1+1": 

Новий кліп Тіни Кароль на пісню "Красиво": дивитися онлайн.

Новини по темі