Сніданок з 1+1 разом із глядачами зібрав понад мільйон гривень на здійснення мрій тяжкохворих дітей

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 разом із глядачами зібрав понад мільйон гривень на здійснення мрій тяжкохворих дітей

Мрії здійснюються!

Поділитися:

Під час благодійного марафону до Дня святого Миколая, який «Сніданок з 1+1» проводить четвертий рік поспіль, за попередніми підрахунками вдалось зібрати 1 мільйон 120  тисяч гривень. Усі гроші підуть на здійснення мрій тяжкохворих дітей, які боряться за своє життя і майбутнє. Більшу частину коштів – майже 670 тисяч гривень – вдалося зібрати завдяки онлайн-аукціону, торги якого тривали на сторінці «Сніданку з 1+1» у Facebook. Найбільшим попитом користувався лот від МАУ - сертифікат на 3 квитки у бізнес-клас на будь-який прямий регулярний рейс авіакомпанії, наприклад Нью-Йорк чи Бангкок. Його вдалось продати за рекордні 74 тисячі гривень. Магазин «Цитрус» надав для аукціону «Здійсни мрію» два лоти – набори сучасної техніки Apple, які загалом продали за 94 тисячі гривень. Пощастило переможцю освітнього лоту від освітньої компанії DEC education, за який віддали 33 тисячі гривень, – він полетить до Великої Британії на вивчення англійської мови в одній з мовних шкіл найбільшої мережі англомовного світу Kaplan International English.

Неабияка боротьба розгорнулась за подарунки від українських зірок, тому деякі з них вирішили присудити перемогу одразу декільком користувачам. Так, дуже популярним став лот Володимира Зеленського – зустріч на зйомках серіалу «Слуга народу 3», він був проданий тричі та приніс у благодійну скарбничку марафону «Здійсни мрію» 89 тисяч гривень. Олена Кравець та команда «Жіночого Кварталу» допомогли залучити 25 тисяч гривень, оголосивши одразу двох переможців. А Влад Яма погодився провести два майстер-класи з танців для користувачів, які запропонували найвищі ставки за його лот. Серед лотів, які допомогли залучити найбільше коштів, також набір сувенірів від Тіни Кароль та квитки на її новорічний концерт, за який фанати готові викласти 59 тисяч гривень,  а також можливість взяти урок екстремального водіння на позашляховику від ведучого «Світу навиворіт» Дмитра Комарова – 40 тисяч гривень. Нагадаємо, що серед лотів також були сертифікати на роль у детективному серіалі на «2+2» і зустріч з Павлом Вишняковим, грузинська вечеря з Іраклі Макацарія, спілкування з Ніком Вуйчичем, Роботом Софією, а також перстень з діамантом та сапфіром, сукня від Ольги Навроцької та інші.

Також усі переможці аукціону «Здійсни мрію» отримають бонус-приз: запрошення в гості за лаштунки студії «Сніданку з 1+1» для знайомства з командою та ведучими та сувеніри «1+1».

Крім того, від небайдужих глядачів на здійснення бажань маленьких мрійників вже поступило понад 450 тисяч гривень благодійних внесків – це гроші від SMS абонентів «Київстар», а також кошти, які протягом дня надходили на рахунок БО «Ти не один».

Святковий ефір «Сніданку з 1+1» разом з Русланом Сенічкіним провели ведуча ТСН та кураторка проекту «Здійсни мрію» Лідія Таран та її донечка Василіна. До студії ранкового шоу завітав Дмитро Шуров разом із сином Левом. Співак закликав усіх не припиняти мріяти, навіть коли не все, чого ми хочемо, збувається: «Краще, що з нами може бути, вже відбувається, а мрії - це наші паралельні світи, в яких ми ніколи не помремо. Наприклад, я ніколи не думав, що в мене буде такий фантастичний син», - посміхаючись і дивлячись на свого сина Лева сказав Дмитро у «Сніданку з 1+1».

Солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Олексій Завгородній під час прямого ефіру здійснили заповітну мрію 10-річної Даші Дросової, яка мужньо бореться з онкологічним захворенням. Протистояти недугу їй додають сил пісні улюбленого гурту «Время и стекло». Поява Наді та Позитива у студії «Сніданку» стала для дівчинки великим сюрпризом. Від захвату Даша певний час не могла вимовити ані слова, лише продовжувала посміхатися та обіймати своїх кумирів. Згодом вони разом імпровізовано заспівали пісню «Линии метро», чим розчулили до сліз глядачів у студії та перед екранами.

Кошти на здійснення мрій діток, які зараз боряться за своє життя, продовжують надходити на рахунок БО «Ти не один». Незабаром будуть перераховані гроші від перегляду рекламного блоку у прайм-тайм 19-грудня на «1+1». Ви також можете зробити свій внесок, переказавши будь-яку суму на рахунок:

БО "ТИ НЕ ОДИН" БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД 1+1 МЕДІА"

Проект «Здійсни Мрію»

Код ЕДРПОУ 41565550

р/р 26004020040834 (грн,usd,eur), в АБ «Південний», МФО 328209

Призначення платежу: Благодійний внесок.

Проект «Здійсни мрію» був заснований у 2016 році, основною метою якого було виконання мрій тяжкохворих дітей, що дає їм внутрішні сили боротися зі страшною недугою. У процесі реалізації проекту виявилася негативна тенденція у згасанні здатності мріяти в українських дітей.  У 2018 році команда провела соціологічне дослідження, організатори проекту вкоренилися у своїх спостереженнях і прийняли рішення розширити свою діяльність на всіх дітей України і спільно з благодійністю проводити ще і просвітницьку роботу для привернення уваги громадськості до проблеми.

 

Новини по темі