Найпростіші страви з гарбуза, які варто спробувати кожному (за рецептами "Сніданку з 1+1")

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Найсмачніші страви з гарбуза: прості рецепти
Unsplash

ТОП-5 страв із гарбуза за рецептами "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Гарбузи заполонили українські обідні столи та ринки! Осінній овоч має універсальний смак, який гарно пасує і до супів, і до гарнірів, і до десертів, і до напоїв. Спробуйте урізноманітнити свій раціон цими п'ятьма стравами з гарбузом, рецепти яких показали у "Сніданку з 1+1"який виходить щодня з 07:00 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна", телеканалі ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ви маєте це спробувати: найкращі осінні рецепти Руслана Сенічкіна

Смачні страви з гарбуза

1. Гарбузові сирники

Смачний осінній смаколик, що чудово підходить для сніданку або перекусу і мають ніжний, ароматний смак, а також низьку калорійність. Як і з будь-якими сирниками, приготування не займе багато часу, проте забезпечить вас ситістю на довгий час.

сирники

2. Брускети з гарбузом, фетою та сиром

Класичні італійські брускети можна легко адаптувати під осінні продукти. Тост змащуємо ніжним сиром, а зверху викладаємо соковиті шматочки гарбуза. Це поєднання надає страві солодкуватий смак гарбуза та кремову текстуру сиру.

Брускети з гарбузом, фетою та сиром

3. Гарбузові палички із сирним соусом

Ідеальна закуска за смаком та легкістю приготування. Така страва стане гарною заміною картоплі фрі та здивує ваших гостей своїм цікавим смаком. Рекомендуємо сирний соус для гармонічного поєднання смаків.

гарбузові палички

4. Гарбузова паста з вершками та горіхами

Якщо вам вже набридла проста паста та макарони, цей рецепт вас врятує. Зробіть ніжний гарбузово-вершковий соус та додайте горішків — запевняємо, такий рецепт стане улюбленим у вашій родині.

гарбузова паста

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 корисних страв, які не нашкодять фігурі

5. Гарбузові тертюхи

Загалом тертюхи — це синонім до дерунів. Принцип приготування схожий, проте головним інгредієнтом є гарбуз. Ця страва може бути і солоною, і солодкою, та в будь-якому випадку вийде надзвичайно смачною.

гарбузові тертюхи

Фото: Unsplash.com

Читайте більше смачних рецептів на сайті 1+1

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі