Небачена Азовсталь: нові унікальні кадри та збір коштів на виставці фотографій Дмитра Козацького, відомого під позивним Орест

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Унікальні кадри та збір коштів на виставці фотографій Дмитра Козацького
Instagram/kztsky

Завдяки фото Дмитра Козацького світ побачив зсередини, що відбувалося на заводі "Азовсталь".

Поділитися:

Відсьогодні у столиці України згадуватимуть про героїзм захисників Маріуполя та «Азовсталі». Виставка фотографій Дмитра Козацького, відомого під позивним Орест відкриває цикл благодійних заходів на підтримку азовців. 

Саме завдяки фотографіям Дмитра Козацького світ побачив зсередини, що відбувалося на заводі «Азовсталь» під час безжалісних бомбардувань російською армією. На виставці будуть показані як і вже відомі на увесь світ світлини, так і не бачені досі, розказав організатор заходу Дмитро Дмитренко. Він анонсував ще цілий цикл благодійних заходів, зокрема, тур із концертами Канадою та США, nft-колекції та їх просування, аукціони та фотовиставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми дуже їх чекаємо і ні в якому разі не здаємося", — мама "азовця" Дмитра Козацького Ірина Юрченко

Усі охочі можуть відвідати виставку у Києві або купити онлайн квиток у якості "донату", також можна просто відправити гроші онлайн, використовуючи QR код. Усі зібрані гроші передадуть на допомогу для бійців полку «Азов», які продовжують боронити незалежність України.

Нагадаємо, бійці полку «Азов», які боронили "Азовсталь", досі перебувають у російському полоні.

Більше про майбутні події дивіться у сюжет "Сніданку з 1+1":

Новини по темі