Неля Шовкопляс: «Я хочу, щоб у моїх дітей була здорова та активна мама»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча Сніданку з 1+1 кинула собі виклик.

Поділитися:

Як здійснюється її мрія - слідкувала уся країна. Звичайна дівчина, яка ніколи не працювала на телебаченні і ще вчора була у декреті, раптово стала ведучою найрейтинговішого ранкового шоу країни. Неля Шовкопляс зруйнувала міф про те, що жінкам немодельної структури не місце на екрані. Своїми пишними формами та щирістю вона підкорила серця мільйонів глядачів. Однак ведуча й не здогадувалася, що у цей час перебуває за крок до небезпеки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: Я люблю і ціную себе, своє тіло таким, яким воно є зараз! Хоч воно й не ідеальне поки 

Неля росла у сім’ї пожежника та бухгалтера, з дитинства була дуже говіркою й товариською. 

Я ніколи не відчувала відсутності уваги. Я знаю, що подобалась хлопцям. Можливо, тому в мене не було комплексу щодо своєї зовнішності. 

Неля мріяла здобути професію режисера, але її мама наполягала на актуальній тоді професії маркетолога. Так, Неля вступила до Харківського економічного університету. Активне студентське життя та перша робота - торгівельним представником, далися взнаки - Неля танула на очах. 

«Я працювала з 2 курсу, і уся моя робота заключалася в тому, щоб багато ходити по місту. Думаю, саме за рахунок цього я й була в гарній формі. Не худа, не товста - все було при мені», - з посмішкою пригадує Неля. 

У вільний час майбутня ведуча не сиділа на місці. Неля захоплювалася пішохідним туризмом. Зрештою, саме це хобі звело її з майбутнім чоловіком. Вони зустрілися під час катання на байдарках. Завжди усміхнена та весела Неля не одразу звернула увагу на спокійного й стриманого Владислава, а от хлопець вподобав її з першої миті. Кохання стрімко взяло гору, і вже через рік пара одружилася: 

«Ми розписувалися, коли я вже була вагітною. У мене була червона сукня і вже великий живіт. З нами навіть батьків не було. Однак, звичайно, як будь-яка дівчинка, я мріяла про весілля». 

Новий сімейний статус швидко обернувся для молодят рутиною. Незабаром після заміжжя Неля народила двійню. Усе її життя крутилося навколо хатньої роботи та двох невгамовних малюків. Після такого марафону їй здавалося, що більше немає сил. 

Ресурси не безкінечні. І родина, і чоловік, і діти - всі потребують уваги. В цьому всьому найголовніше, що ти губиш себе, ставиш себе на останнє місце. 

Хронічна втома, стреси та відсутність самореалізації - Неля почала стрімко набирати вагу. Ведуча зізнається, що заїдала будь-яку свою проблему або конфлікт. Замість звичних 65 кг ваги показували 90. Та попри це Неля не опускала рук і знайшла новий підзаробіток, який окрім грошей приносив задоволення - ведуча весіль. Тоді вона й зрозуміла, що мріє стати телеведучою. 

«Тоді я собі написала, що хочу стати ведучою саме Сніданку з 1+1. Мабуть, саме з того часу в моїй голові почали зароджуватися думки про це та дії в цьому напрямку», - зізналася ведуча.  

За декілька місяців Неля записалася до школи 1+1 медіа, і після навчання її мрія несподівано здійснилася. 

Найголовнішою своєю рисою вважаю відкритість та щирість. Мені здається це більше впливає на людей, ніж моя вага. 

Вона досягла поставленої мети, полюбила нову себе та знову відчула життя на смак. І коли, здавалося б, вона має все, про що раніше мріяла, після медичного обстеження з’явився ризик цукрового діабету: 

«Я думала, у мене все добре з організмом, але виявилося, якщо я зараз не почну нічого змінювати, то в мене може бути цукровий діабет». 

Щоб зміцнити здоров’я, Неля піде на кардинальний крок - скинути вагу та повернутися у форму, яку мала у студентські роки.

Звичайно, я себе люблю, але хочу бути здорової і жити довго. Я хочу, щоб у моїх дітей була нормальна, здорова та активна мама. 

Нагадуємо, що Неля Шовкопляс стала учасницею кастингу другого сезону революційного проекту Модель XL, прем’єра якого відбудеться восени на телеканалі 1+1. Зірка хоче підтримати усіх жінок із пишними формами та довести, що успіх не залежить від об’єму талії. Чи стане Неля учасницею другого сезону проекту Модель XL - дивіться цієї осені на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс поділилась світлинами відпочинку на морі

Новини по темі