Неля Шовкопляс повернулася у «Сніданок з 1+1»: сьогодні перший ефір ведучої після початку війни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Перший ефір після початку війни: Неля Шовкопляс повернулася до роботи у «Сніданку з 1+1»
Facebook Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс повернулася до роботи у «Сніданку з 1+1» і провела свій перший ефір після початку війни.

Поділитися:

Сьогоднішній ефір "Сніданку з 1+1" провела трійка ведучих: Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв та Тімур Мірошниченко. Цей ефір став першим для Нелі Шовкопляс з початку загарбницької війни росії проти України.

Неля ШовкоплясФОТО: Facebook Неля Шовкопляс

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс і благодійний фонд «Ти не один 1+1 media» отримали і передають 12,5 тонн гуманітарної допомоги українцям від іспанців

24 лютого, день початку війни з росією, став останнім днем під час воєнного стану, коли Неля Шовкопляс була в ефірі у якості ведучої "Сніданку з 1+1". Ввечері того ж дня Неля з родиною поїхала на захід України, де займалася волонтерством та сімейними справами. Зокрема, разом з благодійним проєктом 1+1 media «Здійсни мрію» Неля з синами-двійнятами Матвієм і Тимофієм відвідала притулок для переселенців у Львівській області та передала першу машину  гуманітарної допомоги родинам на Західній Україні, котрі змушені були тікати через бойові дії або втратили дім, а також лікарням, громадам міст Суми, Чернігов, Київ, Полтава.

Шовкопляс

Ведуча неодноразово казала про те, що хоче повернутися до Києва, до роботи у кадрі, але родина ведучої переживала за її безпеку.

І от сьогодні Неля Шовкопляс знову з'явилася в ефірі "Сніданку з 1+1" у якості ведучої. У Facebook Шовкопляс написала:

"Неймовірно рада була сьогодні сказати вам "Доброго ранку" у студії "Сніданку з 1+1". З теплом у серці, неймовірно скучила... Дуже рада повернутися, аби ділитися з вами, наші глядачі, теплом та внутрішнім світлом. Давайте підтримувати один одного. Разом до перемоги!"

Сьогоднішній ефір разом з Нелею Шовкопляс провів її колега по "Сніданку з 1+1" Єгор Гордєєв, а також ведучий шоу "Твій день" Тімур Мірошниченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко: «Вірю, що ця весна стане для української історії вирішальною і ми переможемо!»

Нагадаємо, "Сніданок з 1+1" відтепер в ефірі щодня, з 08:00 до 11:00. Улюблене ранкове шоу можна дивитися на каналах ТЕТ та 2+2, а також на офіційний сторінці програми у YouTube.

Дивіться, як Неля Шовкопляс раніше розповідала про свою волонтерську діяльність:

Новини по темі