«Моя душа розривається: я розумію, що я хочу в Київ, але страшно», – ведуча «Сніданку з 1+1» Неля Шовкопляс поспілкувалася з колегами у прямому ефірі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведуча "Сніданку з 1+1" Неля Шовкопляс поспілкувалася в прямому ефірі з колегами.

Поділитися:

28 березня "Сніданок. Онлайн" провели Людмила Барбір, Єгор Гордєєв та Руслан Сенічкін. Майже повний склад ведучих "Сніданку з 1+1", бракувало лише Нелі Шовкопляс, яка наразі перебуває на заході нашої країни та займається волонтерстовом. Ведуча поспілкувалася з колегами під час відеовключення та розповіла про свою роботу й особисті переживання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс розповіла, як дізналася про війну, про свої емоції протягом місяця та чому вишиває ікону

24 лютого, перший день війни з росією, став останнім днем, коли вся четвірка ведучих "Сніданку з 1+1" у повному складі працювала разом в ефірі. Ввечері того ж дня Неля Шовкопляс разом з родиною поїхала на захід нашої країни, де перебуває й нині: волонтерить та займається родинними справами. Вона звернулася до своїх колег з такими словами:

"Чесно, коли я побачила, що до вас долучився Руслан, і вже почалися оці його жарти, захотілося до вас".

Та наразі Неля не наважується повернутися до Києва: проти її родина, і вона сама поки не відчуває в собі таких сил. Але ведуча активно допомагає країні, чим може, перш за все волонтерством. Про це вона скромно каже:

"Мій волонтерський внесок насправді дуже невеликий, якщо брати всю Україну і те, що кожен зараз намагається робити щось. Але допомагаємо, як можемо. Наприклад, працюємо з нашим фондом "Ти не один" від 1+1: "Здійсни мрію" отримало величезний гуманітарний вантж з Іспанії, зараз прийшов вантаж з Німеччини. Ми їдемо туди перебирати це все, розвантажувтаи, дивитися, інвентаризацію проводити, щоб далі розуміти, куди що везти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1 Неля Шовкопляс пройшла екстрений курс парамедиків аби бути корисною під час війни Росії проти України

Про прагнення повернутися до Києва і свій душевний неспокій Неля Шовкопляс розповідає:

"Моя душа розривається: я розумію, що я хочу в Київ, але страшно. І є родина, яка проти. Мені здається, що зараз вся Україна перебуває приблизно в такому стані: тебе розриває на частини, люди не розуміють, як тепер жити, що буде далі, хтось адаптувався, хтось ще ні".

Також своїм колегам Неля Шовкопляс розповіла про свій вчорашній візит: до гримерки 1+1 Анни Мертвяченко, яка наразі перебуває у населенному пункті поруч з Нелею після евакуації з Ірпеня. Аня 5 днів не виходила на зв'язок і після всіх пережитих потрясінь так жодного разу і не плакала. А ось Неля не стримала емоцій, зізнається:

"Я ревіла. Я її обійняла, як мала дитина, і ревіла".

На щастя, зараз Аня з чоловіком та синочком Тімурчиком у безпеці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька, фронтмен «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» Сергій Танчинець та гімнастка Цирка дю Солей Надія Васіна підтримали лікарів в Охматдиті

Насамкінець Неля Шовкопляс в ефірі "Сніданку. Онлайн" сказала:

"Мені хочеться кожного ранку казати "Доброго ранку, прокидайтеся, це "Сніданок", ми в ефірі. Знову сонце, знову мир, знову нормальне життя".

Віримо в те, що перемога вже близько! І скоро ми знову побачимо ведучих "Сніданку з 1+1" у повному складі в ефірі улюбленого ранкового шоу.

Новини по темі