Нові українські секс-символи: «краші» жінок у лавах ЗСУ (фото, відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

В українських жінок з'явилися нові "краші": наші військові із ЗСУ, які вражають силою та мужністю.

Поділитися:

У мережі з'являються нові українські зірки. І це не співаки, актори чи танцюристи, а наші українські військові. У "Сніданку з 1+1" та "ТСН" розповіли про нові "краші" українських жінок.

Артур Тураєв

Один з таких нових "крашів" – Артур Тураєв. Він професійний військовий, служить в одному зі спецпідрозділів поліції, а нині у лавах ЗСУ. Артур воює з 2016 року, пройшов бої за Авдіївку, Донецький аеропорт. Такі відео зробили Артура популярним на всю країну:

Яким би бажаним не був Артур для жінок, сам він говорить:

«Моє серце на даний момент уже зайняте».

А 2 тижні тому він опублікував фото зі свого одруження. Тож відтепер на красеня можна лише дивтися, але вже не мріяти про його серце:

ЗСУФОТО: Instagram/arthur_turaev_official

Більше про Артура та інших україсньких красенів з ЗСУ дивіться у сюжеті ТСН:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель світового рівня, українець Лев Улесов став військовим медиком територіальної оборони: подробиці у «Сніданку. Онлайн»

Євген Іващенко

Своїми глибокими сірими очами та спортивною статурою вражає офіцер поліції з Чернігова Євген Іващенко. Його називають чернігівським богатирем. Серце чоловіка вільне, крім того, він говорив, що задумується про сім'ю та дітей після війни. Тож тут у жінок є шанс.

Валерій Маркус

Валерій Маркус вперше потрапив на фронт у 2014 році, і одразу у саме пекло, під Слов'янськ. Там він почав вести відеоблог про життя війська, отримав поранення, після чого пройшов тривале лікування. Валерій став блогером, письменником та мандрівником, написав книгу "Сліди на дорозі". Зараз Маркус знаходиться в лавах ЗСУ, звідки так само періодично показує цікаві відео про війну:

Чи вільне серце привабливого військового, достеменно невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наш секрет — неймовірна згуртованість", — кореспондент ТСН Сергій Моргун розповів про роботу під час війни та як залишав Ірпінь

Більше про наших нових українських "краші" дивіться у відео "Сніданку з 1+1":

Новини по темі