Оля Полякова на марафоні «Здійсни мрію» закликала людей не боятися благодійності

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Оля Полякова на благодійному марафоні «Здійсни мрію» розповіла, як люди можуть допомагати один одному.

Поділитися:

19 грудня, у день Святого Миколая, у студії ранкової програми «Сніданок 1+1» відбувся благодійний марафон «Здійсни Мрію», метою якого є зібрання грошей для здійснення мрій важкохворих дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік Олі Полякової вразив кохану подарунками на День Святого Миколая

Щоб підтримати та взяти участь у марафоні до прямого ефіру завітали - Дмитро Шуров, Тіна Кароль, гурт «Время и Стекло», а також Оля Полякова, яка розповіла про важливість благодійності в нашому житті.  

За словами Полякової, багато людей вважають, що на благодійність потрібні великі гроші, а давати лише 1-10 гривень – це принизливо. Співачка зізналась, що раніше і сама так вважала, що якщо просять в неї гроші, то необхідно давати величезну суму.

«Дуже багато людей вважають, що благодійність - це дорого, і їм соромно, ніяково відправити лише 10-20 грн. Я сама так думала, що, якщо до мене звертаються, то я повинна дати мільйон гривен, а стільки грошей я надати не можу, і це для мене було трішки, як кажуть, не зручно», - заявила Полякова у студії «Сніданку».

Артистка також закликала всіх людей до доброї справи, до благодійності, яка здатна допомогти людям отримати шанс на здорове, гарне, щасливе майбутнє та повірити в те, що мрії здійснюються.

«Я хочу звернутися до всіх  людей і сказати, що благодійність – це, коли велика-велика кількість людей по трошки по 1-2 гривні збирають. Благодійність - то не є великі гроші, ви можете навіть невелику кількість відправити, а уявіть скільки це буде, коли це роблять мільйони людей», - висловила свою думку з приводу благодійності Оля Полякова.

Нагадаємо, що на благодійному марафоні «Здійсни мрію» вдалося зібрати понад мільйон гривень на здійснення мрій маленьких пацієнтів. Свої лоти презентували: Катя Осадча, Дмитро Шуров, Тіна Кароль, Іраклі Макацарія, Павло Вишняков, Монатік, Володимир Зеленский, Олена Кравец, Деніс Берінчік, Дмитро Комаров  Камалія, Анна Трінчер, Влад Яма, Ольга Навроцка та інші зірки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова показала, як носити леопардовий принт

Новини по темі