Олег Фагот Михайлюта сьогодні святкує день народження: 49-тий рік життя зустрічає в теробороні

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Олег Фагот Михайлюта сьогодні святкує день народження: 49-тий рік життя зустрічає в теробороні

Фронтмену гурту ТНМК 27 березня виповнилося 48 років.

Поділитися:

Ми писали про те, які українські зірки вступили до лав ЗСУ та тероборони. Серед них і Олег Фагот Михайлюта, який сьогодні, 27 березня, відзначає 48-річчя. Співак користується неабиякою популярністю не лише у музичної аудиторії, а й у телевізійної — Фагот є яскравим учасником п'ятого сезону шоу "Танці з зірками" та другого сезону шоу "Маскарад". Сьогодні в день народження музиканта у «Сніданку. Онлайн» відбулося включення зі співаком – ведучі вітали Олега та розпитували, як минає цей святковий для Фагота день у столиці від час війни.

"Прокинувся в частині зранку – весь батальйон розписався на згадку на ремені і відпустив святкувати. Зараз я катаюся по місту і показую легендарній Ларисі Кадочниковій, яка грала Марічку в Параджанова, місто, яке воює з росією". (Олег показав легендарну актрису, яка знаходилася поруч у салоні авто).

фагот

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАндрій Хливнюк, лідер гурту "Бумбокс" потрапив під міноментний обстріл в Києві

Співак зазначив, що попри день народження емоції змішані, оскільки поруч з виграними битвами у війні також є і прощання з побратимами.

"Моє день народження сьогодні про те, що завтрашній день має бути, саме тому всі зараз зі зброєю, б’ються з покидьками".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСвятослав Вакарчук вступив до лав Збройних Сил України і вже отримав завдання

Людмила Барбір розпитала Фагот щодо друзів з Харкова, звідки родом сам співак. 

"Там пекло та жесть. Ми наскільки можемо, то підтримуємо своїх хлопців там (і бронежилетами, і тепловізорами), і гуманітарку відправляємо. Багато друзів в Харкові просять про допомогу, але ми теж, на жаль, не всесильні: іноді ми можемо і робимо, іноді намагаємося пробувати ще і ще. Брат мій евакуювався звідти з дружиною в Полтаву. Але його дружина з-під Тамбова, і коли вони виїжджали, то вона була в сльозах – я постійно нагадую цю історію всім. Вона живе в Харкові тьму років і саме вона говорила: «Мочите этих гадов, как они могут так себя вести.., они пришли сюда и убивают нас же [своих]». Це реальний вселенський колапс і всі зрозуміли, хто є ху".

Наприкінці ведучі зробили співаку несподіваний музичний дарунок – заспівали наживо «Многая літа». Дивіться сюжет:

Зверніть увагу, що від 28 березня "Сніданок.Онлайн" змінює час та канали трансляції. З понеділка програма буде виходити з 09:00 до 12:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі