Олена Кравець стала ведучою шоу «Твій день»: В мене сьогодні дебют – хвилювання, як перед випускним балом

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Олена Кравець розказала про нову зачіску та нове шоу на 1+1

Олена Кравець розказала про зміни у своєму житті та зміну зачіски ведучим програми «Сніданок з 1+1»

Поділитися:

Олена Кравець – відома українська шоувумен та комедійна актриса. Мама трьох дітей нещадавно приголомшила публіку чудовою новиною: відтепер щочетверга Олена Кравець протягом 5 годин в прямому ефірі телеканалу «1+1» обговорюватиме актуальні теми дня з глядачами.

Олена зізналася, що таке «життя в кадрі» для неї справжній виклик. Як актриса зважилася на таке випробування, вона розказала сьогодні в ефірі програми «Сніданок з 1+1». Єгор Гордеєв підкреслив, що такої Олени Кравець глядачі ще не бачили.

Для мене дуже важливо не грати роль хоча б тут. Я нарешті можу побути собою, такою, як я є — різною. Я дуже вдячна за цю можливість. Для мене це «нова вода», і я захожу в неї, затамовуючи подих. І мені це все дуже подобається.

Перед новою сторінкою в житті Олена Кравець навіть змінила зачіску, чим змусила понервувати… чоловіка. Адже всі звикли, що зміна зачіски – це кардинальна зміна в житті.

Він у мене навіть запитав, чи у нас все нормально (сміється) Я ще десь звикаю до себе, але мені так комфортніше.

Олена Кравець зачіска

Вчора Олена Кравець провела весь день за лаштунками шоу, повністю прониклася процесом підготовки шоу і за її словами дуже захопилася

Сьогодні в мене дебют. Хвилювання, як перед випускним балом. Розумію, що все буде ок, душевно та весело, але тремор відчувається трошки.

Олена Кравець також проансувала свій перший ефір.

Я хотіла, щоб сьогоднішний ефір став для багатьох жінок та чоловіків поверненням до себе.

Як Олена Кравець буде це влаштовувати в прямому ефірі, дивись вже сьогодні 27 травня у денному шоу "Твій день" об 11:15.

Новини по темі