Ольга Сумська розповіла про роль аферистки у новому серіалі «Алмаз»: «Я люблю такі образи, тому що характер стерво приваблює»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ольга Сумська розповіла про роль у серіалі Алмаз та про те, як проходить кастинги на нові ролі
Instagram/kosadcha

Актриса Ольга Сумська розповіла про роль у новому серіалі «Алмаз» та про те, як вона проходить кастинги і самопроби.

Поділитися:

Актриса Ольга Сумська поділилася враженнями від зйомок у новому пригодницькому серіалі «Алмаз», який вже незабаром покажуть на 1+1. Подробиці про серіал та роль Сумської в ньому дізнавався «Телесніданок».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 розпочав зйомки серіалу «Алмаз» із Станіславом Бокланом і Дмитром Суржиковим у головних ролях

«Алмаз» – це пригодницька історія з яскравою любовною лінією. За сюжетом геніальний вчений Аркадій Ільїн, якого зіграв актор та тренер «Ліги сміху» Станіслав Боклан, таємно повертається до рідної Одеси, щоб публічно провчити того, хто вкрав його винахід  – унікальний алмаз. На шляху до справедливості на нього чекають пригоди та неочікувані повороти долі.

Алмаз

Головний герой вирішує провернути «аферу заради справедливості», для чого збирає цілу команду креативних, сміливих і відчайдушних людей. Чи не зашкодить цій яскравій авантюрі кохання?

Головну злодійку та інтриганку у серіалі «Алмаз» зіграла актриса Ольга Сумська. За сюжетом у неї виникають особливі стосунки з головним героєм.

Алмаз

Про свою роль аферистки Сумська розповідає:

«Я люблю такі образи, тому що характер стерво приваблює. Вона – головна інтриганка, образ такої собі дами. Колись я мріяла в дитинстві зіграти Пікову даму. Це дама, але ще не Пікова».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська поділилася зворушливими світлинами з 88-річчя своє мами: три покоління на фото

Ольга Сумська наголошує, що роль у серіалі «Алмаз» отримала так само, як і всі інші актори – за результатами кастингу. Про кастинги та самопроби акторка розповідає:

«Якщо кличуть, я йду. А як інакше? Я не соромлюся і дуже відповідально до цього ставлюся. І якщо мене просять зробити якусь самопробу, я роблю».

Над виробництвом серіалу «Алмаз» працює «ПЛАН Б ПРОДАКШН»  на замовлення 1+1. Слідкуйте за новинами 1+1 та не пропустіть прем’єру серіалу «Алмаз». Дивіться сюжет про зйомки цієї пригодницької історії:

Новини по темі