Ольга Сумська виконає роль харизматичної пліткарки у серіалі 1+1 «Хазяїн»

Ольга Сумська виконає роль харизматичної пліткарки у серіалі 1+1 «Хазяїн»

Скоро глядачі телеканалу 1+1 побачать новий телевізійній фільм «Хазяїн».

Поділитися:

Це — 4-серійний телепродукт, який створюють за мотивами однойменної соціальної комедії класика української літератури Івана-Карпенка Карого, адаптований до сучасних реалій життя. Над виробництвом телефільму працює «Основа Фільм Продакшн». Одну з найяскравіших ролей у серіалі зіграє Народна Артистка України Ольга Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знімали серіал "Моя улюблена Страшко": актори діляться фотографіями бекстейджу

Легендарна українська акторка зіграє роль яскравої харизматичної сільської пліткарки Тамари на прізвисько «тамагавка». На своїй сторінці а Інстаграм зірка розповіла, що дуже довго чекала на таку характерну роль та подякувала творчій групі за роботу над проектом.

«Сиділа, сиділа, так зате ж висиділа нову характерну роль Тамари (вона ж Тамагавка, яка гавкає, якщо треба)у чудовому серіалі «Хазяїн». Дякую моїм прекрасним колегам і всій неймовірній команді за творче натхнення!», — написала Ольга Сумська.

Цікаво, що акторці наскільки подобається її персонаж, що інколи навіть костюм для зйомок Ольга Сумська підбирала самостійно. Зокрема, принесла на майданчик жовту кофтинку своєї мами. А коса, з якої зроблена зачіска її героїні, та сама, що була на акторці під час зйомок у «Роксолані».

Ольга Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Диригентка Оксана Линів про свій творчий шлях та про кохання, яке знайшла у 41: «Якщо ви не будете йти на ризики, ви ніколи не станете явищем»

Креативна продюсерка серіалу Валентина Руденко розповіла, що з самого початку відчувала — ця роль створена саме для Ольги Сумської.

«Дуже багато акторів не люблять бути смішними, а Оля просто «купається» у своєму персонажі. Коли вона заходить в кард – вся знімальна група просто лежить від сміху, наскільки вона яскрава, жива, органічна у цій ролі. Вона наскільки переймається роллю, продумує деталі навіть, як має виглядати її Тамара, пропонує свої ідею костюму, зачіски. Про таку самовіддачу і енергетику акторів можна тільки мріяти», — зазначила Валентина Руденко.

Ольга Сумська

В основі сюжету телефільму вічний конфлікт – взаємостосунки батьків і дітей: Соні та Терентія Пузирів. Після повернення додому з навчання у Гарварді дівчина намагається зрозуміти методи роботи відомого і впливового батька і відкриває для себе багато неприємного. Вихована в любові та повазі до батьків, Соня не відразу наважується піти проти інтересів свого батька. Але врешті-решт вступає з ним у відверте протистояння та буде виборювати справедливість. Її конфлікт із Терентієм Пузирем поглиблюється ще й через те, що Соня не приймає нав’язаного нареченого, якого для неї вибрали без її згоди. Натомість Терентій Пузир — сучасний доларовий мультимільйонер, власник аграрного холдингу, вважає себе «хазяїном» краю і людських доль. Він маніпулює та залякує людей, бо прагне зберегти свій вплив і примножити статки, і вперто продовжує зберігати вірність своїм старим підходам, попри те, що світ навколо змінюється. Пузир не помічає, що оточив себе такими ж безпринципними людьми, як і він сам, які у будь-який момент готові зрадити його. Та чи зрозуміє він свої помилки вчасно і чи зможе змінитися – глядачі дізнаються вже незабаром.

Ольга Сумська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Третій ефір шоу «Танці з зірками»: роздивляємось сукню ведучої голдруму Іванни Онуфрійчук

У серіалі зіграють відомі актори: Народний артист України – Богдан Бенюк та Народна артистка України Ольга Сумська. Валентина Сергєєва, Катерина Алексєєва, Олег Іваниця, Віктор Жданов, Борислав Борисенко, Ілля Пономаренко, Альберт Малик та інші.

Над виробництвом телепродукту працює «Основа Фільм Продакшн» на замовлення телеканалу 1+1 та платформи онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 – Максим Кривицький. Продюсери - Олена Єремєєва, Дарина Жукова та Христина Шкабар. Автор ідеї та креативний продюсер — Валентина Руденко. Продюсери від «Основа фільм Продакшн» — Тетяна Куц та Вікторія Горенштейн. Автори сценарію — Тарас Антипович, Валентина Руденко, Тарас Ткаченко. Режисер-постановник - Тарас Ткаченко. Редактор – Ірина Чорна.

Слідкуйте за новинами 1+1 та не пропустіть нові подробиці телевізійного фільму «Хазяїн».

Новини по темі