Олів'є з грибами: рецепт від Юрія Горбунова та Єгора Гордєєва

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Рецепт олів'є з грибами від Юрія Горбунова та Єгора Гордєєва

Рецепт оригінального олів'є до новорічного столу.

Поділитися:

Салат олів'є — одна з найпопулярніших страв новорічного столу. Ведучі "Сніданку з 1+1" Юрій Горбунов та Єгор Гордєєв поділилися оригінальним рецептом з грибами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Десерт вихідного дня: готуємо домашній чизкейк від Анни Саліванчук

Салат олів'є з грибами: рецепт від Юрія Горбунова та Єгора Гордєєва

Інгредієнти

  • Куряче філе — 400 г
  • Яйця — 4 шт.
  • Печериці — 250 г
  • Консервований зелений горошок — 1 банка
  • Солоний огірок — 4 шт.
  • Відварена картопля — 3 шт.
  • Відварена морква — 2 шт.
  • Майонез — 3 ст. л.
  • Сіль та перець — за смаком

Олів'є з грибами

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліниві хачапурі на сковорідці: рецепт швидкого сніданку від Руслана Сенічкіна

Спосіб приготування

1. Відварити картоплю, моркву, яйця та філе. Нарізати кубиками.

2. Приготувати печериці та нарізати в салат.

3. Додати нарізаний солоний огірок, зелений горошок, сіль, перець, майонез та ретельно перемішати. 

Новини по темі