"Під час деяких номерів не стримували сліз": Віра Кекелія та Олександр Пікалов в "Сніданку з 1+1" про новий благодійний концерт "Вечірнього Кварталу" вже сьогодні

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Віра Кекелія та Олександр Пікалов про новий благодійний концерт "Вечірнього Кварталу"

В ефірі "Сніданку з 1+1" на ТЕТ Віра Кекелія та Олександр Пікалов запросили дивитися новий благодійний концерт "Вечірнього Кварталу" вже сьогодні о 19:00.

Поділитися:

Сьогодні до ефіру "Сніданку з 1+1" завітали Віра Кекелія та Олександр Пікалов. Актори Студії "Квартал 95" розповіли про гумор під час війни та запросили глядачів дивитися новий благодійний концерт "Вечірнього Кварталу" вже сьогодні о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «200 гривень з його пенсії летять військовим», – зірка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» Олександра Машлятіна розповіла зворушливу історію про свого дідуся-хіміка

У свіжих номерах актори "Вечірнього Кварталу" та акторки "Жіночого Кварталу" покажуть найактуальніші та реальні ситуації — смішні, проте знайомі кожному українцю. І звичайно ж, будуть жартувати над ворогом.

"Зараз гумор інший, він такий глибокий, поважний, на нього нас надихають наші військові: кожен раз коли ми приїжджаємо до них з виступами, вони нам розказують дуже багато смішних історій", — розповів Олександр Пікалов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Здоровий баланс був усього: і смішного, і душевного, і життєвого» — Євген Кошовий та Ірина Сопонару про підтримку бойового духу та новий концерт «Вечірнього Кварталу»

Окрім гумористичних номерів глядачі побачать зворушливі і патріотичні пісні. Наприклад, Віра Кекелія виступить в дуеті з Мішою Крупіним. Вони виконають пісню "У нашому місті".

"Сьогодні глядачі побачать дуже багато щемливих номерів, неможливо було стримувати сльози під час виконання деяких пісень. А ми і не стримували", — зізналася Віра Кекелія.

Благодійний "Вечірній квартал"

Також Олександр Пікалов розповів, що його благодійний фонд, який опікується дітьми-переселенцями, за три місяці організував вже 11 благодійних заходів для малечі. А сьогодні після ефіру буде чергова благодійна подія на Київській дитячій залізниці, куди Олександр радо всіх запрошує.

Наприкінці ефіру Олександр Пікалов і Віра Кекелія запросили глядачів дивитися новий благодійний концерт «Вечірнього Кварталу» вже сьогодні о 19:00 на телеканалі ТЕТ, аби щиро посміятися з гумору, який «на часі», на зло ворогу та насолодитися композиціями улюблених виконавців.

Світло завжди перемагає морок!

Новини по темі