Подарункові набори чи цукерки на вагу: які ціни на солодощі перед зимовими святами

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як виросли ціни на солодощі перед зимовими святами: відео
Freepik

У "Сніданку з 1+1" дізналися, наскільки зросли ціни на солодощі перед святами та чи варто очікувати на подорожчання?

Поділитися:

З настанням зимових свят у багатьох українців виникає питання про те, наскільки зросли ціни на солодощі. У "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube, дослідили вартість цукерок в супермаркетах та на ринку.

Подарункові набори

У супермаркетах ціни на подарункові набори стартують від 70 гривень. Все залежить від ваги, складу, виробника та оформлення. Серед дорожчих варіантів можна знайти пакунки за 300-400 гривень, які складаються з цукерок відомих марок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З 1 грудня запрацював новий механізм ввезення гуманітарної допомоги: що змінилося

Солодощі на вагу

Зібрати подарунковий пакунок можна самостійно. Вартість солодощів на вагу в магазині починається від 15 гривень за 100 грамів. Є варіанти й за 35, 40 гривень.

Оригінальні шоколадні сувеніри

Оригінальні шоколадні сувеніри можна пошукати на ринку. Тут є шоколадні зайчики, символ 2024 року — Дракон. Ласощі у формі тварин або ялинкових прикрас обійдуться від 60 до 120 гривень залежно від ваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Важливо знати: зміни у виплатах для ВПО, тарифи на світло та газ — що чекає українців з 1 грудня

Чи будуть підвищувати ціни на солодощі

В пресслужбі одного з супермаркетів повідомили, що очікують зростання ажіотажу на кондитерську продукцію вдвічі, але підвищення цін не планується, оскільки асортимент до Нового року вже повністю закупили та сформували. Водночас аналітики зазначають: перед святами ціни на солодощі підвищуються близько на 10-20%, а отже, краще завчасно купувати солодкі подарунки. В рамках економії рекомендується також самостійно формувати подарункові набори.

Новини по темі