Потап та Сенічкін стали дуетом

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Співак та ведучий заспівали разом.

Поділитися:

Що стане найкращим подарунком для жінок до Свята весни? Звісно ж, запашний сніданок, який рано-вранці приготують і подарують Чоловіки! А якщо вони ще й заспівають?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін готується вийти на велику сцену

Напередодні свята, у середу, 7 березня, вмикайте Сніданок з 1+1 – в ефірі стартують святкові музичні серії кулінарної рубрики Руслана Сенічкіна. До Дня весни з Русланом на кухні заспіває і приготує шоумен і тренер «Голосу країни» Потап. Цього разу на кухні буде гаряче не тільки від плити, а й від енергетики цих двох розкішних чоловіків. До того ж, замість однієї, ви побачите навіть дві серії веселощів!

Який ідеальний сніданок приготує Потап? Шакшуку, запечені яйця зі шпинатом або ліниві вареники? Що таке «кухонний» реп?  Потап зізнається, для кого він зазвичай одягає фартух і готує свої коронні страви, а також розкриє секрет, чи сидить він на дієті, та як тримає себе у формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Руслана Сенічкіна з'явилася дитина

У відео Руслан і Потап закликають підспівувати їм: «Співай, тьотя, а-тя-тя, танцюй, тьотя, а-тя-тя, готуй, тьотя, а-тя-тя». 

Вмикайте 7 березня 1+1. Весна у Сніданку стартує разом із флешмобом #CпівайТанцюйГотуй, який починався з жартів на сторінці Facebook співочого кулінара Руслана Сенічкіна, а тепер виходить у великий ефір. Окрім того, Сніданок з 1+1 покаже найкращі кухонні співи глядачів. Стати героєм ефіру відтепер може кожен - надсилайте свої відео на фб-сторінку Руслану Сенічкіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі Сніданку з 1+1 кумедно привітали глядачів із весною (відео)

На кухню до Руслана завітають співати відомі українські зірки – Євген Кошовий, Олександр Пономарьов, Юрій Ткач та ін.  Не пропустіть яскраві весняні випуски! 

Новини по темі