Принц Вільям та Кейт Міддлтон намагаються помиритися з принцом Гаррі та Меган Маркл

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Чи зможуть Вільям та Кейт помиритися з Гаррі та Меган: подробиці
GettyImages

Нова спроба налагодити стосунки: Вільям та Кейт запросили Гаррі, Меган та їхніх дітей до Великої Британії.

Поділитися:
Триває збір історій з нагоди дня народження "Сніданку з 1+1". Записуйте відеоролик у горизонтальному форматі за посиланням.

Про це повідомив письменник Том Квін, автор кількох книг про королівську сім'ю, у виданні The Mirror. Втім, Меган Маркл навідріз відмовилася від цієї ідеї.

"Меган нізащо не повезе дітей до Сполученого Королівства. Вільям та Кейт пропонували, щоб Меган і Гаррі привезли дітей і щоб дві пари та їхні сім'ї спробували налагодити стосунки, але пропозиція ця ні до чого поки що не призвела", — зазначив Квін.

Відомо, що Арчі, син Меган та Гаррі, поїхав із батьками з Британії ще коли йому не було й року, а Лілібет Діана народилася вже в Америці. Відтоді малі були в королівстві лише раз, під час платинового ювілею правління Єлизавети II. Тоді британські ЗМІ писали, що саме принц Вільям і Кейт не захотіли, щоб їхні діти провели час із кузеном та кузиною, та навіть відхилили запрошення на день народження Лілібет.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон записала відеозвернення, в якому розповіла, що має рак і проходить профілактичну хіміотерапію. Діагноз принцесі поставили після планової операції на черевній порожнині, виявивши злоякісні клітини випадково.

Більше цікавого дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

42-річна принцеса Вельська Кейт Міддлтон лікується від раку

Загадкове відео з Кейт Міддлтон: чи справді принцеса зʼявилась на публіці

Чому Меган Маркл перестала носити каблучку, зроблену власноруч принцом Гаррі, і навіщо сімейство змінило прізвища своїх дітей

Новини по темі