«Ранкова зарядка дає в 5-10 разів більше енергії, ніж кава», – фітнес-тренерка Ксенія Литвинова розповіла, як сформувати звичку регулярно виконувати зарядку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Зарядка зранку заряджає енергією на весь день. Як привчити себе регулярно виконувати зарядку?

Поділитися:

Фітнес-тренерка Ксенія Литвинова у межах проєкту «Місяць корисних змін» у «Сніданку з 1+1» розповіла, як сформувати у себе корисну звичку регулярно виконувати зарядку. Ксенія Литвинова запевняє:

Ранкова зарядка – це бадьорість. Вона дає в 5-10 разів більше енергії, ніж кава.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трекер корисних звичок: місяць змін від «Сніданку з 1+1» (формуємо корисні звички разом з дієтологом, фітнес-тренером та тренером з розвитку мислення)

Тренерка дає прості, але дієві поради, як привчити себе щоранку робити фізичні вправи.

зарядка

Також Ксенія Литвинова зазначає – якщо ви раз чи два все ж пропустили ранкову зарядку, не варто думати, що звичка тепер не сформується, і все треба починати спочатку. Тренерка радить собі пробачити, але наступний день все ж почати із зарядки, не здаватися. Вона наголошує:

Зарядка – це наше здоров’я та імунітет. Це звичка, яка тренує наші суглоби і мозок теж. Вона веде до звички постійно тренуватися.

Ксенія Литвинова показала, як можна робити зарядку для суглобів навіть... сидячи. Дивіться у відео вгорі.

Нагадаємо, «Сніданок з 1+1» розпочав місяць корисних змін. Його головна мета – допомогти у формуванні корисних звичок та відмовитися від непродуктивних. Цей проєкт підтримали дієтологиня та ендокринологиня Наталія Самойленко, фітнес-тренерка Ксенія Литвинова та тренерка з розвитку мислення Наталія Кадя.

Вони розробили трекер корисних звичок, користуючись яким можна почати формувати корисну звичку.

Трекер звичок

Даний трекер можна переглянути за посиланням. Роздрукуйте його і повісьте собі на холодильник. Він буде мотивувати вас і систематизувати ваші дії щодо формування корисних звичок.

Виставляйте у соцмережі фото та відеозвіти зі своїми ранковими зарядками під хештегом #СніданокЗвички та отримуйте призи від Ксенії Литвинової.

Фото на головній сторінці: pexels-Karolina Grabowska

Новини по темі