Руслан Сенічкін представив книжку «Сніданки в саду» на Форумі видавців у Львові

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучі 1+1 приготували для гостей Форуму видавців 500 ягідних сконів та 150 пирогів.

Поділитися:

Народний телекулінар Руслан Сенічкін та ведуча ранкового шоу «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко відвідали Форум видавців, який проходив у Львові 15 і 16 вересня.

Автор кулінарних книжок та ведучий програми Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін разом із колегою провели кулінарний майстер-клас приготування відкритого сливового пирога з мигдалевим кремом, рецепт якого увійде до першої книжки Валентини Хамайко «Солодка неділя», яка вийде у 2017 році.

Ведуча «Сніданок. Вихідний» розповіла, що її переповнювали емоції, коли вона готувала не разом з подругами чи дітьми, а для львів’ян та гостей міста.

Мене надихали зацікавлені очі присутніх, те,  як люди  уважно слухають мої поради, а потім підходять і дякують, – поділилася Валентина Хамайко.

На затишному майданчику ресторану Веранда (площа Ринок), створити який допомогла відома львівська декораторка Софія Філіпчук, телезірки давали корисні поради.

Вони говорили про способи маринування слив, ділилися порадами про збереження овочів і фруктів та догляд за садом і городом в осінню пору, розказали, що готувати дітям до школи, спілкувалися з присутніми у дружній атмосфері.

Ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко поділилася з допитливими ґаздинями під час майстер-класу своїм рецептом маринування слив для пирога.

Серед глядачів на майстер-класі були відомий львівський блогер Іван Савицький, а також ведуча «Сніданку з 1+1» Марина Леончук

Ведуча ранкового шоу, яка розповіла про своє нове кохання, хотіла навчитися солодкої випічки для сина Гордія.

Вчилася я готувати відкритий сливовий пиріг із мигдалевим кремом, але сливи, які Валя маринує за дуже простим рецептом, я обов’язково зроблю вдома. Атмосфера Львова надихає почати випікати солодощі для близьких, рідних та друзів, – розповіла Марина Леончук.

Свої враження від майстер-класу висловив і ведучий «Сніданку з 1+1» та народний телекулінар Руслан Сенічкін.

Цей майстер-клас для Валі перший, а події, які відбуваються в житті вперше, запам'ятовуються назавжди. Валя – сертифікований кулінар-кондитер, за її рецептом я приготував заварний крем для пирога і зрозумів, що стаю ласуном і почну їсти переважно солодке.

На Форумі видавців відбулась автограф-сесія з Русланом Сенічкіним, присвячена новій книжці «Сніданки в саду», написаній разом постійним експертом ранкового шоу Наталією Підлісною. Всі присутні на ярмарку отримали збірку рецептів із підписом автора, пригостилися печивом за рецептом з книжки, а малеча отримала в подарунок дитячі книжки.

Книжка «Сніданки в саду» пропонує різноманітні рецепти смачних осінніх сніданків, пікніків, домашніх страв з натуральних продуктів. У ній також представлено колекцію ароматних та вітамінних чаїв. Книги Руслана Сенічкіна можна замовити за посиланням.

Новини по темі