Руслан Сенічкін став багатодітним

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий Сніданку з 1+1 заговорив голосом Вовка Вейна у Монстрах на канікулах-3.

Поділитися:

Вчора, 11 липня, в Києві у кінотеатрі Оскар відбулася зіркова прем’єра найочікуванішого мультику літа «Монстри на канікулах-3». Телезірка Руслан Сенічкін дав український голос одному з головних героїв мультику –  багатодітному вовку Вейну, який за сюжетом у круїзі на морях намагається розслабитись і відпочити від домашніх клопотів зі своїми дітьми-вовченятками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 рецептів від героїв улюблених мультфільмів

Руслан у дубляжі не новачок і завжди з великим ентузіазмом приміряє нові ролі. «Вовк Вейн ще той тюхтій і підкаблучник. Дуже несміливий як для вовкулаки, але ж як він любить своїх дітей, як він гарно проводить час з ними! Він щирий, емоційний, він відкритий до щастя і живе на повну. Дублювати його було непросто: він за мить перетворювався з милого татка в невпевненого чоловіка чи друзяки-реготуна.  Вейн мав би бути суворим і зубастим хижаком, але в «Монстрах» він багатодітний вовк-гедоніст! Ви ж усі любите Вейна і вовченят?!» – захоплено розповідає про досвід дублювання Руслан.

На прем’єру мультфільму підтримати та почути голос Руслана прийшли його колеги –  відомі ведучі  телеканалу 1+1: з чоловіком, яка нещодавно взяла участь у новому сезоні проекту Модель XL, Валентина Хамайко, яка чекає на 4 дитину, з чоловіком, сестрою та дітьми, а також ведучий Сніданку. Вихідний Олександр Попов та фуд-експерт Олексій Душка з дружиною і донькою.

А напередодні прем'єри відомий телекулінар Руслан Сенічкін у ефірі Сніданку з 1+1 приготував справжню монстрячу страву - «Фаршировані яйця для монстрів».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 мультфільмів з українським дубляжем, які озвучили зірки 1+1

Новини по темі