Сенічкін і Лобода влаштували благодійну прем’єру Монстрів на канікулах-3

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучі познайомили друзів проекту Здійсни мрію з Монстрами.

Поділитися:

Днями у кінотеатрі Оскар в Києві відбувся благодійний показ мультфільму «Монстри на канікулах-3». На нього завітали 150 дітей – це маленькі пацієнти Охматдиту та підопічні Артеку – діти-переселенці та діти ветеранів АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко завітала на прем'єру Монстри на канікулах-3 з шістьма дітьми

Їх зустрічав ведучий Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін, український голос Вовка Вейна та Саша Лобода, фея проекту Здійсни мрію, ведуча Профутболу на 2+2. Разом ця велика компанія переглянули мультик, поласували попкорном з компотом,  пофоткалися та намалювали мрії!

Враженнями від спілкування з дітьми поділився Руслан Сенічкін: «Діти-мрійники є. З ними просто треба поговорити про їх великі бажання і відкрити уяву. Одна дівчинка, Марія, зізналася, що хоче дістатися неба на повітряній кулі, а інша дівчинка, Юля – мріє сісти на космічний корабель і полетіти на місяць. Уявляєте, дівчинка мислить про це серйозно! Не просто хоче заснути і десь уві сні потрапити на місяць, а вона дійсно по-справжньому бажає здійснити цю мрію – продумує план. Коли дитина живе цією мрією, другорядними стають обставини. Маленькі пацієнти звикли постійно бути з катетерами на тілі, відчувати біль... Але завдяки мрії у них є мотивація жити далі, нагода усміхатися, мати надію, боротися і не зупинятися».

Безліч спільних селфі, відео трансляцій у соцмережі та зізнань про мрії і захват від мультфільму! – юні артеківці, які завітали на показ, не могли стримати емоцій – «Я дивилася усі частини цього мультику і мріяла побачити продовження! І от сьогодні ця моя маленька мрія здійснилася, ще й у компанії кращих друзів!» - ділиться 14-річна Настя з МДЦ «Артек».

Після показу на дітлахів чекали подаруночки від «Монстрів» та кольорові олівці і папір, аби вони намалювали власні мрії  і долучилися до арт-марафону #МояДитячаМрія.

«Найбільше мені запам’яталася  мрія хлопчика,  який намалював свій дім і родину. Він вже давно заходиться у лікарні і просто мріє поїхати додому.  Дуже шкода таких діток і всім серцем хочу аби вони вилікувалися» -  сказала розчулена фея проекту Здійсни мрію Олександра Лобода.

Після благодійного показу до арт-марафону приєдналися понад пів сотні малюнків мрій. Усі вони стануть частиною Кольорового променю зі  100 000 дитячих мрій, який наприкінці року злетить до зірок у Всесвіт, аби надихнути мріяти ще більше дітлахів. 

І ми закликаємо кожного долучитися до великого арт-марафону – потрібно лише намалювати свою дитячу мрію і   опублікувати її під хештегом #МояДитячаМрія. Надихайте дітей мріяти і вірити в себе і в дива!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін став багатодітним

Новини по темі