Валентина Хамайко завітала на прем'єру Монстри на канікулах-3 з шістьма дітьми

Багатодітна родина ведучої Сніданку. Вихідний відвідала прем'єру нового мультфільму.

Поділитися:

Вчора, 11 липня в Києві у кінотеатрі Оскар відбулася зіркова прем’єра найочікуванішого мультику літа «Монстри на канікулах-3». Ведуча Сніданку. Вихідний Валентина Хамайко, яка чекає на четверту дитину, завітала на прем'єру разом із своєю багатодітною родиною: чоловіком, трьома дітьми, трьома племінниками та сестрою Іриною. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валентина Хамайко показала, якою була на останньому дзвонику (фото)

Відомо, що сестра Валентини живе у Європі і приїхала в гості. Цікаво, що Ірина теж вагітна, і вони з Валентиною одночасно чекають на появу четвертої дитини. 

Нагадуємо, що телезірка дав український голос одному з головних героїв мультику –  багатодітному вовку Вейну, який за сюжетом у круїзі на морях намагається розслабитись і відпочити від домашніх клопотів зі своїми дітьми-вовченятками. На прем’єру мультфільму підтримати та почути голос Руслана прийшли його колеги –  відомі ведучі  телеканалу 1+1: Неля Шовкопляс з чоловіком, яка нещодавно взяла участь у новому сезоні проекту Модель XL, ведучий Сніданку. Вихідний Олександр Попов та фуд-експерт Олексій Душка з дружиною і донькою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейне дозвілля: Куди ходить з дітьми Валентина Хамайко