Сніданок з 1+1 готує новорічний спецвипуск, який має переглянути кожен

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

30 грудня о 8:00 на глядачів 1+1 чекає особливий ефір улюбленого шоу.

Поділитися:

Кулінарний експерт проекту та бренд-шеф Євген Клопотенко приготує модернізовані класичні страви до новорічного столу, а зіркова шістка ведучих ранкового шоу покаже, як весело і душевно провести новорічні свята в компанії найближчих людей.

Так, на глядачів чекають рецепти небанальних закусок, авторського олів'є, желе із шампанського, які приємно здивують всіх гостей. При цьому собівартість святкових страв буде доступна кожній середньостатистичній українській родині.

«Їжа, як ви розумієте, – це те, без чого Новий рік навіть і не настане. І буде у вас день бабака, поки ви не з'їсте щось неймовірно смачне. Отже поставтеся до цього серйозно – приготуйте класну їжу. Щось, що ви не їли до цього. Зробіть традицією – оновлювати щорічно святковий стіл. І найголовніше: не витрачайте добу на приготування страв. Проведіть краще час з сім'єю і друзями. Пам'ятайте, смачна і святкова їжа – це не та, що забирає багато часу», – розповідає Євген Клопотенко.

Уже традиційні новорічні страви кулінар пропонує приготувати в новій інтерпретації. Наприклад, замість звичайного пюре можна зробити пюре з хріном або селерою. Замість бутербродів з шпротами – підсушити в духовці шматочки багета, викласти на них фету, мандарини, поперчити, додати свіжої м'яти і полити оливковою олією. Вдалими рішенням буде закуска з апельсина, оливок і чилі або ж тарталетки з пісочного тіста з козячим сиром і виноградом.

У новорічному спецвипуску Сніданку Євген запропонує авторський рецепт Олів'є та Картопляного гратену, а також поділиться секретами приготування ніжного рулету з індички. Особливу увагу команда проекту приділить сервіровці новорічного столу. Наприклад, гілочка ароматного розмарину біля кожної тарілки додасть святкової атмосфери у вашому домі. Можете зв'язати її мотузкою разом з паличками кориці. Таку новорічну зв'язку хотітиметься тримати в руках, щоб постійно чути пряний аромат. Зберіть букет з ялинових гілок і поставте його в центр столу. Або розкладіть гілки уздовж столу, чергуючи їх з мандаринами/апельсинами, прикрашеними спеціями.

Тим часом, ведучі Сніданку вже відібрали найкращі конкурси, якими можна урізноманітнити новорічну ніч. 

Новини по темі