Сніданок з 1+1 показав рекордні результати телеперегляду у 2018 році

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ранкове шоу Сніданок з 1+1 показав рекордні результати телеперегляду у 2018 році

Програма побила власний рекорд з 2006 року.

Поділитися:

Уже не перший рік Сніданок з 1+1 є найпопулярнішим ранковим шоу на українському телебаченні і впевнене лідирує в слоті свого виходу, випереджаючи своїх конкурентів за часткою аудиторії. У 2018 року програма підтвердила свою першість і показала рекордні результати телеперегляду. Так, за результатами 2018 року середня частка Сніданку з 1+1 за цільовою аудиторією 18-54 (Україна) склала 13.5% - це найвищий показник програми за останні 10 років. А по аудиторії 18-54 (50К +) частка склала 13.2% - такий показник є рекордним для частки програми з 2006 року. Сумарне охоплення аудиторії в 2018 році склав понад 24 мільйони телеглядачів (4+, Україна).

«У 2018 року ми реалізували ряд знакових проектів. До свого першого документально-музичного фільму - «З днем ​​народження, Чувак», приуроченому до 50-річчя Кузьми, ми поставилися по-особливому. Не тільки тому що для нас це експериментальний жанр, а й тому що для всієї нашої команди Андрій Кузьменко - ціла епоха. Під час традиційних благодійних марафонів у 2018 році нам вдалося зібрати 1 мільйон 800 тисяч гривень на підтримку соціальних проектів «Право на освіту» та «Здійсни мрію». Ми відкрили нову студію під відкритим небом, і тепер в теплу пору року ведучі приймають гостей на затишній терасі. Протягом року до нас приходили найбільш авторитетні гості, серед яких популярні українські зірки, міністри, політики та легендарний робот Софія, - розповідає директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна. - У 2019 ми готуємо багато новинок, які, сподіваюся, ще більше наблизять нас до глядача».

Відзначимо, що в минулому році Сніданок з 1+1 отримав перемогу у всіх трьох номінаціях престижної премії Телетріумф, які присвячені ранковим програмам. Так, Сніданок з 1+1 був визнаний кращою ранковою інформаційно-розважальною програмою. Руслан Сенічкін отримав на сцені нагороду за перемогу в номінації «Ведучий ранкової інформаційно-розважальної програми», а головний режисер Сніданку Дар’я Качковська отримала першість в номінації «Режисер-постановник ранкової/денної програми».

Новини по темі