Соковиті губи: як правильно наносити матову та глянцеву помаду

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Експерт з візажу розповіла про секрети нанесення матової та глянцевої помади, що ваші губки виглядали неймовірно.

Поділитися:

Літо 2016: Модні зачіски для довгого та середнього волоссяСаме час відпочити від напруженого робочого тижня і потанцювати від душі на вечірці. В гості Сніданок з 1+1 завіталала експерт з візажу, яка розповіла, як правильно фарбувати губи, щоб помада виглядала свіжою та робила губи більш пухкими.

Літом 2016 особливо модно обирати яскраві помади для губ. Модниці надають перевагу матовим та глянцевим помадам.

Якщо ви надаєте перевагу матовим губам, звертайте увагу на зволоження, адже, матова текстура підкреслює усі лущення. Перевага матової помади в тому, що вона більш стійка і не залишає слідів.

5 речей, які повинні бути в косметичці вліткуКоли фарбуєте губи, використовуйте спеціальну кісточку, адже вона наносить помаду рівномірно, проникаючи в усі складки губ. Почніть з арки Купідона та поступово профарбовуйте до кутиків губ. Фарбувати нижню губу також почніть з центру.

Якщо ви бажаєте зробити губи більш об’ємними перед використанням помади, підкресліть контур олівцем в тон.

Якщо ж вам до вподоби водянистий ефект на губах, сміливо обирайте глянцеву помаду. Вона менш стійка, ніж матова, однак робить губи пухкими та надзвичайно чуттєвими. Глянцева помада вважається ідеальним варіантом для вечірнього макіяжу.

4 трендові речі, без яких не обійтися літом 2016Щоб вона трималася стійкіше, наносити її варто поверх контурного олівця чи матової помади.

Модним трендом у макіяжі залишаються темні губи. Вони настільки запали в душу модниць та трендсеттерів, що залишаються актуальними літом 2016. Читайте, як красиво нафарбувати губи темною помадою та підкорюйте своїм незвичайним макіяжем.

Не забувайте, що запорукою красивого макіяжу губ є догляд. Тож дбайте про здоровий вигляд шкіри та сяйте красою.

Новини по темі