Співак MELOVIN у «Сніданку. Онлайн» розповів, як волонтерить під час війни: про гумдопомогу та музичну підтримку

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Співак MELOVIN у «Сніданку. Онлайн» розповів, як волонтерить під час війни: про гумдопомогу та музичну підтримку

Музикант активно залучений до закупівель для військових та до волонтерської роботи.

Поділитися:

Популярне ранкове шоу «Сніданок. Онлайн» у часи війни продовжує підтримувати українців, надаючи оперативні новини, корисні поради та консультації профільних спеціалістів та спілкуючись із з популярними зірками та звичайними українцями. Сьогодні до ефіру долучився і співак MELOVIN, який наразі перебуває на заході Україні та організував там штаб гуманітарної допомоги. Він розповів: у період війни всі його фан-пабліки стали волонтерами, збирають кошти та допомагають.

«Ми вже купили 84 бронежилети,3 тепловізори, було 58 розвантажень… і все це відправляється у Харків, Ірпінь, Бровари, Одесу. Ми одні з найперших, хто відправив гуманітарну допомогу у Чернігів. Робимо, що можемо. І дякую усім, хто нам допомагає у цьому», — поділився музикант.

Окрім того, MELOVIN зі свого боку надає і музичну підтримку українцям. Нещодавно він зіграв концерт просто неба у Новояворівську на Львівщині та на вокзалі у самому Львові.

«До мене підійшла літнього віку жіночка та сказала, що зараз так не вистачає музики. Тому, що можемо – те робимо. Також ми їздили до дитячого будинку,закупили дуже багато олівців, фломастерів, фарб, щоб хоч якось відволікти малечу. Оскільки діти зараз дуже вразливі та їм потрібна допомога», – додав співак.

Дивіться "Сніданок. Онлайн" щодня з 09:00 до 12:00 на телеканалах ТЕТ і 2+2, а також на YouTube.

Новини по темі