"Тут справжнє життя, тут все про трушність", — MELOVIN, Заріцька, KADNAY, Lida Lee в суперфіналі "Танців з зірками" розповіли про враження від участі у шоу

Танці з зірками
MELOVIN,  KADNAY, Lida Lee та Олександра Заріцька, та в суперфіналі Танців з зірками згадали про свою участь у шоу

Учасники шоу «Танці з зірками» згадали про свою участь у проєкті та поділилися враженнями.

Поділитися:

Зіркові учасники шоу «Танці з зірками» Lida Lee, Олександра Заріцька, KADNAY та MELOVIN згадують, чим їм запам’яталось шоу та діляться своїми враженнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський дав відверте інтерв'ю про фіналістів "Танців з зірками" і зазначив: "У фіналі все вирішать глядачі" (ЕКСКЛЮЗИВ)

Співачка Lida Lee, яка протрималась на "Танцях із зірками" до п'ятого ефіру, розповідає, чим запам'ятався їй проєкт:

«Проєкт «Танці з зірками» — це круте шоу! Це шоу, про яке я мріяла із самого дитинства і мені би дуже хотілось, щоб цей проєкт існував ще багато-багато років і відкривав нові імена.

Олександра Заріцька, солістка гурту KAZKA, що полонила серця глядачів, із теплотою згадує про шоу:

«Танці з зірками» розкриває тебе як особистість так, як не робить жоден інший проєкт. Це шоу класне тим, що уся країна дізнається про тебе справжнього. Ходить дуже багато пліток, що вони роблять скандали, інтриги і все таке. Але з Lida Lee між нами реально була конкуренція. І звичайно, якщо б ми з Юрою не відчували якусь симпатію один до одного, то ми б і не розвивали усю цю історію. Я б ніколи не брала в цьому участь, якщо б це було не насправді».

танці з зірками фото

Дмитро Каднай, лідер гурту KADNAY, вважався одним із претендентів на перемогу в шоу, але несподівано для всіх вилетів за крок до півфіналу:

«Я мав змогу здійснити не тільки свою мрію, а й мрію своїх батьків, наприклад. Для мене це дуже цінно. Звичайно, на паркеті ми були конкурентами. Це нормально, тому ще це шоу про перемогу. Я раджу всім спробувати «Танці з зірками», якщо ви хочете дати змогу країні пізнати себе».

Співак MELOVIN також згадує шоу "Танці з зірками" лише з позитивними емоціями:

«Над цим проєктом, як ці коршуни, просто літають стереотипи. Мені здається, що якби так і було (скандали, інтриги – прим.), то проєкт давно би закрився. Ні, друзі, ні. Тут справжнє життя. У мене не було ніколи, щоб змінювали мої слова, це якийсь абсурд. За жоден мій профайл мені не соромно. Тут все про трушність. Усім, хто вагається: ідіть».

Нагадуємо, що голосування за улюблену пару фіналістів триває протягом тижня! До голосів, які ви надсилали протягом попереднього ефіру та оцінок суддів у півфіналі, додаються усі, які ви надішлете протягом цього тижня та впродовж суперфіналу, а також бали від суддів за танці у півфіналі та суперфіналі. Як проголосувати за улюблену пару, читайте тут.

Грандіозний фінал "Танців з зірками" дивіться вже сьогодні о 21:00 на каналі 1+1. 

Новини по темі