Стандарти краси: пластичний хірург розповів, як визначити пропорційність обличчя

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

У Міжнародний день краси експерт проекту Поверніть мені красу розповів про сучасні стандарти вроди.

Поділитися:

У ранкове шоу Сніданок з 1+1 завітав пластичний хірург Ростислав Валіхновський, який розповів, яких жінок вважає красивими. Також лікар з наукової точки зору пояснив, як інтелект впливає на зовнішністьПластичний хірург проекту «Поверніть мені красу» розповів, як інтелект впливає на зовнішність.

Букер в модельній агенції, яка займається пошуком роботи манекенницям, розповіла про сучасні стандарти жіночої краси. Експерт стверджує, що стандартні параметри 90-60-90 вже застаріли.

Класична краса – це гармонія пропорцій. Так, наприклад, для дівчат зростом 178 см ідеальні співвідношення 83-60-88.

Ідеал краси вирахували не лише для тіла, а й для обличчя. Про нього у програмі Сніданок 1+1 розповів експерт проекту Поверніть мені красу, пластичний хірург Ростислав ВаліхновськийРостислав Валіхновський.

Відстань від кінчика носа до підборіддя, від кінчика носа до перенісся та від перенісся до лінії волосся мають бути однакові. Також однаковими мають бути відстань між краями підборідної кістки та відстань між кутиками очей.

Приваблива зовні та гармонійна всередині – еталон жіночності для Андре ТанаАндре Тан. Красунею дизайнер може зробити кожну жінку, головне правильно підібрати вбрання, яке вигідно підкреслить усі принади. Образ, який найкраще запам’ятовують чоловіки, – це жінка у світлому одязі, – впевнений відомий дизайнер. 

Сексопатолог та психолог Юрій Гурженко підтверджує, що жіноча краса – це енергетика та блиск в очах.

Навіть найгарніша за всіма канонами жінка з холодним поглядом не збуджує чоловіків. Вони скоріше оберуть сіру мишку, від якої битиме струмом бажання.

Еталони краси змінюються майже кожні 10 років, та харизматичні жінки причаровують та надихають чоловіків завжди.

Лікар Валіхновський стверджує, що традиційні пропорції 90-60-90 є суб’єктивними та відносними. Якщо людина має чарівну харизму, то ніякими стандартними пропорціями керуватися не варто.

Новини по темі