Страви з кабачків: Руслан Сенічкін готує фаршировані кабачки з моцарелою та помідорами (РЕЦЕПТ)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як готувати фаршировані кабачки: рецепт. Рецепти з кабачками у духовці: рецепт Сенічкіна
Pexels/Polina Kovaleva

В ефірі ранкового шоу «Сніданок з 1+1» ведучі Руслан Сеничкін та Неля Шовкопляс приготували фаршировані кабачки з моцарелою та помідорами, а також кабачки з начинкою із сиру та базиліку.

Поділитися:

Щоб приготувати фаршировані кабачки з моцарелою та помідорами приготуйте заздалегідь:

  • Кабачок (2 шт)
  • Помідори (2 шт)
  • Моцарела (250 гр)
  • Сіль та спеції за смаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як заморозити кабачки на зиму: 5 способів

Для початку слід намастити форму олією. Наріжте помідори та сир слайсами. Після цього візьміть кабачок, покладіть горизонтально на два столових ножі (можна замінити на палички суші тощо). Ножі дозволять не дорізати кабачок та він у вас не розпадеться. Починаєте робити по всій довжині кабачка надрізи по пів сантиметра. У шпарини будемо класти начинку. Можна чергувати: в одну шпарину – сир, в іншу – помідор. Зверху посолили та додати улюблену спецію. Кладете цю красу в пічку, розігріту до 200 градусів та чекаєте 20-30 хвилин. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страви з кабачків: ТОП 5 рецептів

Нагадаємо, що раніше в ефірі "Сніданку з 1+1" Руслан Сенічкін рекомендував ще фарширувати кабачок блендерованим сиром та базиліком. 

Новини по темі