Тарифи на комунальні послуги 2022: на скільки відсотків зросте вартість гарячої води, опалення, газу та електроенергії для населення (прогнози Міністерства економіки)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Наступного року зросте вартість комунальних послуг для населення в Україні. На скільки відсотків подорожчає комуналка у 2022 році? Розбиралися у «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

«Сніданок 1+1» навів прогнози Міністерства економіки України щодо здорожчання вартості комунальних послуг в нашій державі наступного року. Отже, у 2022 році тарифи на комуналку зростуть у середньому на 15-20%:

Вартість гарячої води та опалення збільшиться на 16%.

►Вартість електроенергії для населення виросте на 17,5%.

►Ціна газу для населення стане на 20% вищою.

Тарифи комуналка 2022

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати постачальника газу та зручно контролювати всі нарахування, борги та переплати? (прокоментував експерт)

Нагадаємо, що у 2021 році Уряд домовився з органами місцевого самоврядування не підвищувати ціни на комунальні послуги. Дивіться, як списати комунальні борги, якщо ви до них не причетні:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Субсидії, призначення та перерахунок пенсії, зміна місця реєстрації – «Дія» запускає нові соціальні послуги online

Також зазначається, що впродовж 2021 року до місцевих бюджетів впродовж усього поточного року нараховувалися компенсації для уникнення заборгованостей на підприємствах тепло та водопостачання. Дивіться відео про те, як вести свою домашню газову бухгалтерію:

Новини по темі