Тіна Кароль та 1+1 запускають благодійну ініціативу #ТвориДоброТиНеОдин

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

У День захисту дітей фонд Тіни Кароль та 1+1 закликають усіх долучитися до Благодійної ініціативи.

Поділитися:

В Міжнародний день захисту дітей ТСН.ua проілюструє свої новини дитячими малюнкамиУ День захисту дітей, 1 червня, Благодійний фонд Тіни Кароль спільно з телеканалом 1+1 закликає усіх взяти участь у Благодійній ініціативі співачки #ТвориДоброТиНеОдин.

У студії Сніданок з 1+1 Тіна Кароль розповіла подробиці ініціативи.

Захист – це турбота. Мета акції #ТвориДоброТиНеОдин полягає у тому, щоб цього дня кожна людина в країні зробила щось добре і корисне для своєї або іншої дитини.

Маленьких добрих справ не буває. Навіть якщо ви просто подаруєте посмішку або зробите усміхнене селфі зі своєю дитиною – це вже велика добра справа, – каже Тіна Кароль.

Сьогодні варто прийти раніше з роботи, погратися зі своєю дитиною або почитати їй книгу, сходити до лікарні або дитячого будинку та придбати необхідні дітям ліки, подарувати їм іграшки, якщо є така можливість.

Ви можете відмовитись від чашки кави та перерахувати 25 гривен до фонду, якому довіряєте. Навіть кілограм мандаринок – це великий подарунок для онкохворих діток. Їм не можна їх їсти, але шкірку від мандаринки вони одягають на носик і бавляться. А ще цитрус допомагає зняти гіркоту в роті після хіміотерапії, – каже співачка.

Благодійною ініціативою #ТвориДоброТиНеОдин Тіна Кароль хоче звернути увагу, як важливо робити для дітей будь-яку добру справу, якою б вона не була.

Співачка хоче надихнути українців ідеєю турботи та захисту, щоб наше майбутнє покоління запам'ятало: допомагати іншим – це правильно.

Приєднатися до Благодійної ініціативи Тіни Кароль та телеканалу 1+1 дуже просто – зробіть цього дня фото або селфі своєї доброї справи, розмістить світлину на своїй сторінці в соціальній мережі з хештегом #ТвориДоброТиНеОдин.

Суспільство буде добрішим, якщо ми будемо просто ділитися позитивом, – запевняє Тіна Кароль.

Окрім того, саме сьогодні виповнюється два роки з дня відкриття Благодійного фонду Тіни Кароль «Полюс Притяжения», який займається закупівлею необхідного медичного обладнання у дитячі онкологічні лікарні по всій Україні.

Фонд не займається збором коштів та існує лише завдяки фінансуванню співачки: кошти за свої сольні концерти Тіна Кароль передає до фонду.

Сьогодні я відкрию таємницю, що частина коштів з кожного квитка на всі мої концерти перераховується до фонду для допомоги дитячим онкологічним лікарням. За два роки ми змогли допомогти 28 містам України. Сьогодні повторно допомогу отримали Київ, Житомир та Миколаїв, – розповідає Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль разом з ведучою Лідією Таран нещодавно долучилася до благодійної акції ТСН та 1+1 "Здійсни мрію", у рамках якої втілили в життя мрію важко хворої Ізабелли – зустрітися із улюбленою співачкою та потрапити на прямий ефір Голосу країни.

Новини по темі