Топ серіалів взимку 2021-2022: на які кіноновинки варто чекати? (коментує кінооглядачка)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Що можна подивитись зараз та на вихід яких серіалів очікувати?

Поділитися:

Кінооглядачка Олена Федорейко у сюжеті "Сніданку з 1+1" розповіла, які кінокартини варто переглянути та на які новинки кіно варто чекати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022 на 1+1: святкові програми та фільми

Серіали, перегляд яких вже можна планувати за словами Олени Федорейко — це друга частина "Емілі в Парижі" (вийде 22 грудня) та другого "Відьмака", який з'явився вже 17 грудня. Ще зовсім скоро вийде новинка, англійський серіал "Дуже британський скандал": 

Тут в основі сюжету буде одна найгучніших судових справ XX століття — розлучення герцогині Аргайл, четвертої доньки королеви Вікторії, та її чоловіка Джона Кембела. У серіалі покажуть скандали, крадіжку, підробку документів, насилля, які виплили під час судових засідань. Головні ролі тут зіграли Клер Фой, зірка "Корони" та Пол Беттані, зірка "ВандаВіжен". "Дуже британський скандал" буде у мережі вже 26 грудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зворушливі фільми про тварин: кіноісторії про розум та відданість песиків

.Ну а поки, щоб скрасити очікування, кінооглядачка вирішила порадити глядачам перевірені часом кіноновели. Вони усі різних жанрів, але усі, перш за все, про цінність родини:

  1. Комедійний серіал "Шіттс Крік": канадський серіал про пригоди у маленькому містечку безглуздої сімейки багатіїв. Його назвали кращим комедійним сіткомом цього року. Шостий кінцевий сезон отримав два золотих глобуси "Еммі". "Шіттс Крік" починався як забава, а перетворився на, за словами критиків, пронизливе висловлювання про сучасне суспільство. Його також хвалять за вдалу сімейну атмосферу, адже автори серіалу, батько і син Юджин і Деніел Леві, ще й виконали одні з головних ролей "Шіттс Крік". 
     
  2. Драматичний серіал "Гарна дружина": американський серіал про жінку-юриста, який вийшов на екран у 2009 році. Одним з продюсерів був Рідлі Скотт. Серіал одразу став визнаним у своєму жанрі. До 2015 року зняли 7 сезонів. Головну роль зіграла Джуліана Моргуліс. Над кожним сезоном вона працювала 14 годин на добу, 5 днів на тиждень та 9 місяців на рік. За її словами, найважчим було весь час носити перуку та поєднувати зйомки з материнством.
     
  3. Кримінальний серіал "Рей Донован": американський кримінальний серіал із закрученим динамічним сюжетом, який наразі налічує сім сезонів. Головну роль хлопця, який розв'язує проблеми інших за гроші зіграв Лев Шрайбер. Його ризикованого та непередбачуваного татуся втілив батько Анжеліни Джолі Джон Войт. Перший сезон "Рея Донована" вийшов ще у 2013 і побив тоді усі рекорди переглядів. Українського трейлеру у нього, на жаль, немає. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телеканал 1+1 покаже нову частину історичного фільму «Україна. Повернення своєї історії» під назвою «Таємничі манускрипти»

Дивіться сюжет, як Джейн Біркін змінила світ моди та чому не носить сумки зі своїм іменем:

 

Новини по темі