Новий рік 2022 на 1+1: святкові програми та фільми

Святкова програма на 1+1: як зустріти Новий рік 2022 разом з улюбленим каналом

Телеканал 1+1 підготував цікаву та насичену новорічну телепрограму. Що подивитися 31 грудня та 1 січня на улюбленому каналі?

Поділитися:

Зустрічаємо зимові свята разом з каналом 1+1. На глядачів чекає насичена та різножанрова новорічна телевізійна програма на будь-який вік та смак: від фільмів та інформаційних передач до розважальних шоу. Що можна подивитися на улюбленому каналі 31 грудня та 1 січня?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найочікуваніші прем'єри шоу та серіалів 2022 року на телеканалі 1+1

Що подивитися на 1+1 31 грудня

Серіал "Свати"

Готуйтеся до Нового року під святкову метушню разом з нами! Затишний настрій створить безперецедентний перегляд всіх серій серіалу "Свати-7", які налаштують на теплу домашню атмосферу. Дивіться 31 грудня з 9:00 до 19:00 останній сезон улюбленого серіалу тільки на 1+1.

Свати

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де дивитися новий сезон серіалу "Свати": нові серії на 1+1

ТСН

31 грудня о 19:00 на глядачів телеканалу 1+1 чекає традиційний новорічний випуск новин, який у прямому ефірі відбудеться на Софійській площі. Святковий випуск вийде в ефір на пів години раніше, ніж зазвчиай: о 19:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Ті, що вражають»: українці обрали переможців щорічної премії ТСН

Окрім сюжетів із передноворічними новинами, до виїзної студії біля головної ялинки країни завітають гості. Також до студії прийдуть номінанти щорічної премії «Ті, що вражають». Цією премією традиційно нагороджують українців, які проявили стійкість, сміливість, рішучість у буремних подіях року, що минає, та стали героями сюжетів ТСН.

ТСН Новий рік

Традиційний новорічний "Вечірній Квартал"

31 грудня о 20:00 на 1+1 розпочнеться показ головної новорічної розважальної події – святкового концерту «Вечірнього Кварталу».

На всіх глядачів новорічного випуску чекає політична сатира та побутові теми, а також музичні сюрпризи та незвичайні дуети. У гості до "Кварталу" на Новий рік прийдуть: Тіна Кароль, Оля Полякова, "Антитіла", Іван Дорн тощо.

Квартал

Також у новорічному концерті глядачі побачать номери із улюбленим актором країни – Народним артистом України Станіславом Бокланом.

«Ми знаємо, що традиційно Україна зустрічає Новий рік із «Вечірнім Кварталом», тому щоразу намагаємося дивувати глядачів, робити незвичайні номери, запрошувати улюблених артистів із запальними піснями. У Новий рік треба веселитись, адже як зустрінеш його, так і проведеш. Цей рік був не найпростішим, тому ми приготували глядачам грандіозний подарунок – яскравий та смішний новорічний «Вечірній Квартал», який забезпечить всіх глядачів зарядом святкового настрою на весь наступний рік», – коментує актор та художній керівник «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий.

Квартал

Вся країна зустрічатиме Новий 2022 рік у чудовій компанії улюблених артистів з 31 грудня на 1 січня.

Що подивитися на 1+1 1 січня

Вечір прем'єр з Катериною Осадчою

1 січня о 10:45 на телеканалі 1+1 можна переглянути повтор показу найбільш очікуваного концерту року «Вечір прем'єр з Катериною Осадчою». Це феєричне музичне шоу вже стало гарною традицією. В рамках концерту українські суперзірки представляють нові пісні та співають вже відомі та улюблені всіма хіти.

Осадча

Цього разу шоу було присвячене новорічним святам. Артисти не лише співали, а й ділилися своїми святковими традиціями. Так, співачка NK презентувала трек під назвою «Обидно» та розповіла, що 10 років тому не любила зимову пору року та намагалася втекти з холоду до теплих країв. Наразі Новий рік у будинку артистки приходить на кілька днів раніше. Найчастіше NK у новорічну ніч працює, тому разом зі своєю сім'єю відзначає свято напередодні, а вже 1 січня співачка відлітає на відпочинок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча розповіла, за кого вболівала у суперфіналі «Танців з зірками» та чи буде сама брати участь у наступному сезоні шоу (відео)

Учасниця шоу «Танці зі зірками» та солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька вийшла на сцену не сама, пару їй склав партнер із шоу Юрій Мєшков. Вони показали палкий танець під прем'єрний трек «Автовідповідач». У розмові з Катериною Осадчою група також розповіла про свої традиції та зізналася, що з 7 по 19 січня вони найчастіше відпочивають, а в дитинстві у цей час любили колядувати. Музиканти навіть продемонстрували, як звучить на сопілці широко відома на весь світ українська пісня «Щедрик».

А ось ПТП разом із гуртом MOZGI на «Вечорі прем'єр» презентував святковий новорічний трек під назвою «ZAVTRA» і прямо на сцені записав із Катериною Осадчою відео для Тік-Ток челенджу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена тренерів «Голосу країни-12»

Не обійшлося і без зіркових днів народження. Співачка Оля Полякова представила дуетний трек із DZIDZIO під назвою «Щасливі люди», і на сцені привітала артиста з Днем народження. DZIDZIO винесли великий жовтий торт зі спеціальними свічками, що не загасають. Також Полякова зізналася, що подарувала DZIDZIO дорогий капелюх.

Полякова Дзідзьо

У залі був присутній і мандрівник Дмитро Комаров, який розповів, як колись зустрічав новорічні свята поблизу пірамід Майя та побачив там лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров порадив, куди поїхати в Україні на новорічні свята: колоритні обряди та зимовий екстрим (ЕКСКЛЮЗИВ)

Також у святковому концерті взяли участь: KADNAY та Lida Lee, MELOVIN, TVORCHI, БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, Олександр Пономарьов, Артем Пивоваров, DOROFEEVA, Сергій Бабкін, Ірина Федишин, Michelle Andrade, Ганна Буткевич, Wellboy, ВВ.

Дорофеева

Кому присвятила свій виступ Jerry Heil разом із гуртом КALUSH, і що пообіцяв Дмитро Комаров подарувати Каті Осадчій, дивіться 1 січня на телеканалі 1+1.

ТСН

1 січня о 19:30 глядачі 1+1 зможуть переглянути святковий випуск до 25-річчя ТСН! 1 січня 2022 року, так само, як і 1 січня 1997 року, ефір проведе Алла Мазур.

ТСН вийде у лівреї дизайну 1997 року: наші дизайнери відновили всю графіку тих часів (заставку, титри, фон). Глядачі 1+1 зможуть побачити, як виглядала студія ТСН у 1997 році, та зможуть її порівняти з сучасною студією, найбільш технологічною на вітчизняному телебаченні. Студію зразка 1997 року відновили у найдрібніших деталях: там навіть буде телефон тих часів для зв'язку ведучого з режисерами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТСН розпочинає спецпроєкт «Ген довголіття»

Алла Мазур проведе екскурсію першим апаратно-студійним комплексом. Глядачам будуть продемонстровані неймовірні технологічні ефекти, які дозволяє робити сучасна студія ТСН: доповнена об'ємна реальність, кінетичні, візуальні ефекти, об'ємне зображення на екранах.

Також глядачі побачать, як змінилися кореспонденти ТСН за ці чверть століття. І познайомляться з кореспондентами, яким виповнилося лише 25 років, які є ровесниками ТСН, а також із героями новин січня 1997 року – ви будете здивовані тим, як змінилося життя цих людей.

Алла Мазур

Скажене весілля-3

1 січня о 22:30 лише глядачі 1+1 зможуть переглянути комедію "Скажене весілля-3". Це третя частина улюбленої комедії про весілля у родині Сердюків. Промайнуло чотири роки після подій з останнього "Скаженого весілля", і ось стати на рушничок щастя планує наймолодший з родини — Захар. Традиційно для дітей Василя, для створення сім'ї він обрав «екзотичну пару» — дочку циганського барона, красуню Раду. І хоч батько заприсягнув цього разу не псувати весілля, та і невістка йому до вподоби, але спокійне свято — не в традиціях Середюків.

Скажене весылля 3

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Горбунов розповів подробиці зйомок сліпих прослуховувань «Голосу країни-12»: як підтримує учасників та чи обговорює з Катериною Осадчою вибір тренерів

Таємничі манускрипти

Перелік розважальних програм на 1+1 може доповнити новий історичний детектив Акіма Галімова «Таємничі манускрипти», який став продовженням документального циклу «Україна. Повернення своєї історії». Якщо ви пропустили прем'єру цього фільму, яка нещодавно відбулася на 1+1 і вже отримала багато схвальних відгуків глядачів, можете переглянути стрічку тут:

У четвертому фільмі автор історичних проектів «Україна. Повернення своєї історії», «Таємниці великих українців», «Скарби Нації» Акім Галімов продовжить розвінчувати міфи та розкривати маловідомі факти української історії, які впродовж століть намагалися стерти з пам'яті українців.

Таємничі манускрипти

Ще зі школи знання історії України обмежуються трьома епохами: Київська Русь, Козацька держава та боротьба за незалежність наприкінці ХІХ – на початку ХХ століття. Через акценти на цих епохах із курсу історії України випадають цілих 400 років. Саме їхні історики називають «темним періодом української історії». Здається, що на українських землях весь цей час нічого не відбувалося. Проте чи це так?

Таємничі манускрипти

У цій серії автори проєкту відшукають та дослідять важливі таємничі манускрипти та документи, які впродовж століть були заховані від українців, щоб ми ніколи не дізналися правду про свою історію. Команда проведе найбільш масштабне розслідування за всі серії циклу, вирушивши до архівів семи країн на різних континентах: Литви, Польщі, Румунії, Греції, Італії, Туреччини та Канади. Багато ниток і сенсаційних фактів у розслідуванні тягнуться до архівів спецслужб іноземних країн і навіть до архіву Британської розвідки в Лондоні. Відповіді на головні запитання розслідування також пояснюють події новітньої української історії, що відбувалися на наших очах, і результатом яких стало відновлення духовної незалежності України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Темні віки» української історії: інтерв’ю з продюсером фільму “Таємничі манускрипти” Акімом Галімовим про Церкву та Державність

Крім того, у розслідуванні візьме участь учений зі світовим ім'ям – палеограф Агамемнон Целікас, який входить до світового ТОП-10 найкращих фахівців із вивчення старовинних манускриптів.

Новини по темі