Торт з пандою та золотий вареник: подарунки для Сенічкіна на День народження

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Торт з пандою та золотий вареник: подарунки для Сенічкіна на День народження

Ведучий Сніданку з 1 + 1, телекулінар, а тепер і танцюрист Руслан Сенічкін відзначив свій 39 день народження.

Поділитися:

Руся традиційно не любить гучно святкувати цей день, тому вже багато років телеведучий брав вихідний і обходився без вечірок або застіль. Але в цьому році команда Сніданку організували своєму улюбленцю свято-сюрприз, виманивши на зйомки кулінарної рубрики з самого ранку.

Руслана в студії чекали гості, колеги, ведучі Єгор Гордєєв, Люда Барбір, кульки, торт з пандою в окулярах і написом #співайтанцюйготуй, а ще неймовірні подарунки - подорож до Амстердаму, курс релакс-масажів, двійник і багато всього ще.

Але головним сюрпризом святкової програми став глядач Сніданку з 1+1 - київський одесит, кухар великих круїзних лайнерів Олександр Звенигородський. Він спеціально приїхав привітати Руслана Сенічкіна з Днем народження і вручив йому нагрудний знак золотий вареник. Це вже майже 10 років вища офіційна нагорода кулінарів України. Олександр першим виграв почесний вареник на великому всеукраїнському конкурсі в 1999 році і ось зараз вирішив передати свою професійну нагороду саме Руслану, щоб висловити своє визнання.

Ось уже багато років поспіль Олександр намагається не пропускати випуски кулінарної Рубрики Сенічкіна і каже:

«Готувати можуть всі, але так смачно і від душі навіть через екран, а ще танцювать і співати - це Руслан. Спасибі і дай Бог йому здоров'я. Я раптом відчув, що потрібно йому зробити цей подарунок. Нагороду кулінара. Я порадився з дружиною і ось. Можливо, Руслан теж колись зустріне в житті того, кому захоче передати золотий вареник».

Олександр також приготував для Руслана Сенічкіна та його гостей частування - смачну фаршировану рибу по-одеськи.

Олександр і його сім'я і друзі вболівають за Руслана Сенічкіна та Яну Цибульська в шоу «Танці з зірками» з першого ефіру і відправляють щонеділі SMS-ки. Не забудьте і ви це зробити в цю неділю 30 жовтня - відправляйте цифру 14 на номер 7914.

Відео з привітанням на офіційній сторінці ведучого Руслана Сенічкіна: https://www.facebook.com/1plus1.Rus.Senichkin/.

Новини по темі