Схудлий Руслан Сенічкін: «Спуску мені не дадуть!» (відео)

Танці з зірками

Ведучий розповів про «металевість» своєї партнерки по Танцях з зірками.

Поділитися:

Ведучий ранкового шоу Руслан Сенічкін уперше вийшов на паркет Танців з зірками. Своїм запальним хіп-хопом він разом із партнеркою Яною Цибульською вразив суддів шоу та отримав найбільшу кількість балів від них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін: Цікаві факти про нового учасника Танців з зірками

Як розповів нам Руслан, танцями він захоплювався ще зі студентських років:

«Були намагання танцювати. Це була моя запекла юність у середині 90-х років. Я був студентом. І окрім того, що ми вивчали теорію прикладних автоматів, паралельно робили капусники, була невелика театральна студія і була можливість займатися в ансамблі народного танцю».

На думку ведучого, у танці важливо відчувати свободу:

«Я непогано танцюю в клубєшніку. Коли ти внутрішньо вільний, коли тіло не намагається комусь подобатися, коли тобі просто кайфово, то витворяєш такі піруети, що вау! Інша річ — Танці з зірками. Тут треба виконати багато навіть не порад, а команд».

Справді, Руслану випала вимоглива партнерка, в голосі якої «відчувається металевий стрижень». Яна вважає, що ведучому потрібно позбутися кілограмів 20-ти. Для цього пара наполегливо займається в тренувальній залі – і цьому є чудовий результат. Руслан уже попрощався з дев’ятьма кілограмами.

«Щоб поставити танець, треба напружуватися і багато працювати. Але потрібно над собою працювати ще й паралельно. Я почав відвідувати тренажерну залу. Розумію, що спуску мені не дадуть – і це прекрасно. Також маю відповідний раціон харчування», – розповів Сенічкін.

Своїм прикладом ведучий прагне надихнути людей підвестися з диванів та офісних крісел і почати рухатися. Наразі йому це вдається!

Новини по темі