Руслан Сенічкін: 10 фактів про ведучого, які познайомлять із ним ближче

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Руслан Сенічкін: Цікаві факти про ведучого

У день народження телеведучого пригадуємо цікаві факти його біографії.

Поділитися:

Глядачі люблять Руслана Сенічкіна за його професійність, щирість, доброту та почуття гумору. 27 вересня ведучий «Сніданку з 1+1» святкує день народження – і цього дня ми вирішили познайомити вас із ним ближче.

1. Руслан народився у Дніпрі. Здобув дві вищі освіти: перша спеціальність — інженер, спеціаліст з інтелектуальних систем у мережі, друга — журналіст. Ведучий закінчив Дніпропетровський національний університет.

2. У дитинстві мріяв керувати зеленим тролейбусом. Навіть намалював це бажання для артмарафону #моядитячамрія.

3. Сенічкін може похизуватися безліччю талантів: він вправний рибалка, майстерний кулінар, який ще й гарно співає.

4. Серед чеснот ведучого ранкового шоу – добре серце: він збирає кошти на лікування хворих людей, хоча й не любить про це говорити.

5. Голос Руслана Сенічкіна можна почути у відомих мультфільмах «Смішарики», де він озвучив героя Лосяша, та у «Монстрах на канікулах-3» – голосом української телезірки заговорив багатодітний вовк Вейн.

6. Якось Сенічкін зізнався, що з усіх маминих страв найбільше любить тістечка «Троянди».

«Одне з яскравих і найсмачніших вражень мого дитинства – це мамині тістечка «Троянди». Де вона взяла цей рецепт, досі не можу збагнути, а вона не зізнається. Вочевидь, це її авторський. Адже де б я не бував – в гостях, у друзів, навіть у кондитерських, – такий смак мені не траплявся. Він неперевершений і неповторний! Тепер я сам навчився готувати ці тістечка».

7. Руслан Сенічкін — володар кількох нагород престижної премії «Телетріумф». 

8. Яскравий учасник «Танців з зірками». За час участі в шоу телеведучий схуднув на понад 16 кілограм. Своїм прикладом він прагнув надихнути людей підвестися з диванів та офісних крісел і почати рухатися. Танцями ведучий захоплюється ще зі студентських років:

«Були намагання танцювати. Це була моя запекла юність у середині 90-х років. Я був студентом. І окрім того, що ми вивчали теорію прикладних автоматів, паралельно робили капусники, була невелика театральна студія і була можливість займатися в ансамблі народного танцю».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін відкрив секрет швидкого схуднення

9. Руслан видав три кулінарні книжки: «Сніданки», «Сніданки для дітей» (разом із дієтологом Галиною Незговоровою) та «Сніданки в саду» (разом із Наталею Підлісною).

10. Говорячи про свою майбутню обраницю, ведучий запевняє, для нього головне — не зовнішність, а почуття гумору.

Дізнавайся також більше про інших ведучих 1+1:

1. Алла Мазур: 10 фактів про телезірку, які відкриють її по-новому

2. Лідія Таран: 10 цікавих фактів про ведучу, які ви не знали

3. Катя Осадча: 10 фактів про ведучу, які вас здивують

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі