Ведучі Сніданку з 1+1 поділилися грандіозними планами на весну

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведучі Сніданку з 1+1 розповіли про свої весняні плани і записали яскравий ролик

Ранкове шоу привітало глядачів із весною яскравим роликом.

Поділитися:

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс як у дитинстві ловили метеликів, Руслан Сенічкін із Людмилою Барбір танцювали під дощем, а Олександр Попов із Валентиною Хамайко висаджували квіти на галявинці. Таким чином у новому ролику ведучі Сніданку з 1+1 вирішили привітати глядачів із весною та закликали їх спробувати щось нове.

«Весна – це час для нових пригод, треба бути відкритими до них та не боятися експериментувати. Дивуй, танцюй як у кіно, літай, лови момент та проводь більше часу із близькими», — закликає команда Сніданку.

У самих же ведучих на весну теж великі плани. Наприклад, з настанням теплої погоди вони хочуть поновити тренування з бігу, а Олександр Попов навіть поставив за мету здолати напівмарафон.

Руслан Сенічкін теж планує марафон, щоправда не з бігу, а з риболовлі. Подорожі – один із головних пунктів у «To do list» цієї весни. Наприклад, Неля Шовкопляс мріє зустріти світанок у Каппадокії – неймовірному місці у Туреччині серед гірських краєвидів та сотень повітряних куль. Єгор Гордєєв хоче рано розпочати купальний сезон та відвідати Іран.

А Людмила Барбір вже запланувала подорож до Амстердаму. Валентина Хамайко хоче цієї весни більше часу присвятити своїй сім’ї та частіше влаштовувати родинні пікніки у саду.

Нагадаємо, Сніданок з 1+1 також підготував багато сюрпризів для своїх глядачів цієї весни. Щочетверга кожен охочий може потрапити на ефір та стати учасником ранкового ток-шоу, заповнивши форму на сайті. Крім того, по буднях на глядачів чекає ще більше порад від дієтолога Наталії Самойленко та фітнес-тренера Ксенії Литвинової, які допоможуть неперевершено виглядати цієї весни. Маленькі кулінари Севастьян та Єва діляться рецептами та вчать своїх однолітків готувати, а юна Фрося заряджає бадьорістю під час кумедного прогнозу погоди.

Новини по темі